BKR verwijderen met no cure no pay, kan dat?

Op 10 november 2021 geschreven door Deepak Thakoerdien
 • Directeur

Vraagt u zich af of BKR verwijderen met no cure no pay voor u een optie is? Op deze pagina laten we u zien waarom wij bewust niet werken met no cure no pay, maar juist BKR verwijdering met nog meer zekerheid kunnen aanbieden.

Bij Dynamiet Nederland werken we namelijk volgens de filosofie dat elk BKR dossier maatwerk is. Daarom nemen we graag de tijd om samen met u de kansen in kaart te brengen. Zo weet u al voordat we het traject starten, precies waar u aan toe bent.

Bekijk waarom we kosten rekenen

Onze introductievideo met mr. Frank Visser aan het woord over onze werkwijze.

 • Dynamiet Nederland werkt volgens een eigen methode. Een aanpak die verder kijkt dan naar de BKR-regels alleen.
 • Wij werken vanuit onze 10 beloften en garanties. De kwaliteit van ons werk is hierdoor gewaarborgd.
 • Wij schetsen een realistisch beeld over de haalbaarheid van uw zaak. Uw zaak nemen wij alleen aan wanneer wij er in geloven dat we u kunnen helpen. Bekijk ons acceptatiebeleid voor meer informatie.
Intakegesprek aanvragen
Lisa van Gulik
 • Heeft honderden cliënten met succes bijgestaan
 • Start rechtszaken en procedures bij het Kifid
Jan Doeke Biesheuvel
 • Heeft honderden BKR-zaken opgelost zonder tussenkomst van de rechter
 • Inhoudelijk een zeer sterke jurist
Vera van der Vliet
 • Jurist uit het bankwezen met veel financiële kennis
 • Heeft duizenden coderingen weten te verwijderen
Nurettin Kocak
 • Heeft veel respect verworven binnen de BKR-branche
 • Een daadkrachtige en no-nonsense jurist
Nadine Edelschaap
 • Heeft honderden zaken positief opgelost
 • Creatieve jurist die 'out of the box' denkt
Mirjosa de Sanders
 • Juridisch medewerker met 5 jaar ervaring binnen Dynamiet
 • Helpt u bij het compleet maken van uw dossier
Björn de Haan
 • Heeft ruim 8 jaar ervaring met BKR-procedures
 • Start alleen rechtszaken
Deepak Thakoerdien
 • 11 jaar ervaring met procedures tegen de financiële sector
 • De bekendste BKR-deskundige van Nederland
Berry van Ockenburg
 • Is het van nature met alles oneens, dus ook met BKR-coderingen
Dhirin Alakhramsing
 • Een echte mensenmens
 • Denkt alleen in het belang van de klant
Eva Hukshorn
 • Maakt een strategisch plan om uw dossier in goede banen te leiden
Menno de Boorder
 • Doet alleen de rechtszaken
 • Wint veruit de meeste zaken
Tine Notenboom
 • Gespecialiseerd in rechtszaken
 • Doet alleen de complexe zaken
Sharona Boedhai
Michael de Zwart
Marcel Boot

Bekijk onze resultaten (echte klantervaringen)

Vergroot uw kans op succes met de kracht van Dynamiet Nederland

BKR registratie en hoe u deze kunt verwijderen bij Dynamiet

Wat u moet weten over BKR registratie

Voordat we het gaan hebben over verwijdering, advocaten, juristen en no cure no pay, is het belangrijk om eerst goed te begrijpen hoe een BKR registratie werkt.

Het BKR – Bureau Krediet Registratie – houdt van iedere Nederlander een overzicht bij van de aangegane leningen en schulden. Gaat u dus een lening aan? Dan is de kredietverstrekker verplicht deze lening bij het BKR te registreren.

En er wordt meer geregistreerd dan de meeste mensen denken. Wist u bijvoorbeeld dat het u ook een registratie oplevert wanneer u een telefoonabonnement afsluit waarbij u een telefoon ontvangt die ten minste €250,- waard is?

Deze grote verscheidenheid zorgt ervoor dat geen twee BKR registraties ooit hetzelfde zijn. Juist daarom geloven wij bij Dynamiet Nederland niet in BKR verwijderen met no cure no pay belofte.

Maar waarom willen zoveel mensen eigenlijk hun BKR verwijderen, no cure no pay of niet? Een belangrijke reden hiervoor ligt in hoe lang het duurt voor een BKR registratie vanzelf verdwijnt.

negatieve bkr registratie - kredietwaardigheid

Hoe langt duurt afmelden bij BKR?

Zoals we hebben gezien is een BKR registratie simpelweg de registratie van een door u aangegane lening of schuld bij het BKR. Logischerwijs zou het aflossen van die lening of schuld ook het einde van de BKR registratie betekenen. Helaas is dit niet het geval.

Een BKR registratie blijft namelijk nog vijf jaar staan, ook nadat de lening volledig is terugbetaald. Dit is te herkennen aan een einddatum in uw BKR overzicht, die aangeeft dat de betreffende registratie is afgesloten.

Wanneer u altijd netjes heeft voldaan aan uw betalingsverplichtingen, dan is hiermee niet zoveel aan de hand. We spreken dan van een positieve BKR registratie.

Heeft u echter wel een achterstand opgelopen, dan wordt dit omgezet in een negatieve registratie, te herkennen aan een “A” (een achterstandsmelding) bij de registratie. Ook deze A-codering blijft nog vijf jaar zichtbaar nadat de achterstand – en zelfs de volledige lening – weer zijn terugbetaald.

Wilt u een nieuwe lening – bijvoorbeeld een hypotheek – aangaan? Dan zal de kredietverstrekker het BKR register raadplegen. Een negatieve registratie op uw naam, zelfs een uit het verleden die al jaren geleden is afgelost, maakt de kans dat u de nieuwe lening krijgt toegewezen aanzienlijk kleiner.

Gelukkig is het in veel gevallen mogelijk zo’n negatieve BKR codering te verwijderen. No cure no pay is daarbij niet wat u nodig heeft. Wat u wél nodig heeft, is duidelijkheid en zekerheid in een onzekere periode.

Dynamiet Nederland bespreking

No cure no pay BKR verwijderen: de aanpak van Dynamiet Nederland

Zoals gezegd biedt Dynamiet Nederland bewust geen no cure no pay BKR verwijdering. Wij geloven namelijk niet dat u daarmee de best mogelijke vertegenwoordiging ontvangt.

Wat wij wél doen, is u vanaf het begin helder en eerlijk informeren. Zo bieden wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Eén van onze specialisten brengt daarin, samen met u, de situatie in beeld. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van uw kansen om de BKR registratie verwijderd te krijgen.

Wanneer wij niet denken dat de registratie verwijderd kan worden, zullen wij dit u eerlijk laten weten. Voor u akkoord gaat met onze offerte en voordat u dus zelfs maar een cent betaalt, weet u of er een realistische kans is op succes.

Aan onze klanten geeft dat meer zekerheid dan “gewone” no cure no pay BKR verwijdering.

Dat is de Dynamiet Nederland aanpak, waarmee we u al vanaf het begin meer duidelijkheid geven dan andere partijen in de markt.

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in
Geld lenen zonder bkr

De kosten van BKR verwijdering

Elke BKR registratie is uniek en vraagt daarom een unieke aanpak. Het is daarom niet realistisch om u hier de kosten van BKR verwijdering te laten weten.

Dat leidt namelijk enkel tot valse verwachtingen en teleurstellingen wanneer blijkt dat uw zaak onverhoopt ingewikkelder is.

Juist daarom bieden we iedereen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

In dat gesprek wordt uw situatie in kaart gebracht, zodat onze specialisten een beter beeld hebben van de te verwijderen registratie. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat, voor welk bedrag wij het realistisch achten ons hard te maken voor verwijdering van uw BKR registratie.

Let wel: zoals hierboven reeds uitgelegd is dat geen garantie op succes, want wij werken niet op no cure no pay basis. Wel is het een garantie dat we tot het uiterste zullen gaan om uw belangen te behartigen. Hieronder lichten we dat graag nader toe.

Onze ruim 1500 positieve beoordelingen laten zien dat deze manier van werken een bijzonder grote kans op succes biedt.

Advocaat en BKR verwijdering

Veel mensen denken dat voor het aanvechten van een BKR registratie een advocaat in de arm moet worden genomen. Dat is een onterecht aanname.

Sterker nog: in de meeste gevallen betaalt u dan meer geld voor een minder goed resultaat. Advocaten zijn immers ontzettend duur, maar missen vaak de specialistische kennis en ervaring die voor u het verschil kunnen maken.

De juristen die voor Dynamiet Nederland werken, hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van BKR registraties. Ze werken hier dagelijks aan, voor mensen zoals u.

Daarnaast heeft Dynamiet Nederland jarenlang gebouwd aan goede relaties met de belangrijkste kredietverstrekkers van Nederland. Onze juristen hebben hierdoor vrijwel altijd een vaste contactpersoon, of een andere manier om sneller in contact te komen.

Op die manier garanderen we dat u bij ons in betere handen bent dan bij een advocaat. Door onze gratis en vrijblijvende intake vooraf, bieden we bovendien een dienstverlening die dichter bij no cure no pay BKR verwijdering komt dan u bij een advocaat ooit zult vinden.

rechtbank bkr verwijderen

Geschillencommissie BKR vervangen door Kifid. No cure no pay?

De Geschillencommissie BKR is sinds 1 oktober 2021 vervangen door Kifid. Dit is nu hét landelijke punt waar u een klacht tegen een BKR registratie in kunt dienen.

Een belangrijk verschil is welke kosten het indienen van een klacht met zich meebrengt. Bij de Geschillencommissie BKR kostte dit €50,- Via Kifid is het tegenwoordig gratis om een procedure te starten voor BKR verwijdering. No cure no pay dus, in feite.

Voordat u een klachtenprocedure bij Kifid kunt starten, is het echter van belang dat u reeds de interne klachtenprocedure heeft doorlopen van de kredietverstrekker in kwestie. Pas dan komt u in aanmerking voor een procedure via Kifid.

Daarnaast duurt afhandeling van een verzoek via Kifid erg lang: reken op zo’n zes maanden. Veel mensen kunnen het zich niet veroorloven om zo lang te wachten op het verwijderen van hun BKR registratie, bijvoorbeeld wanneer een hypotheekaanvraag hiervan afhangt.

Met de steun van Dynamiet Nederland heeft u sneller duidelijkheid en is een traject bij Kifid bovendien vaak niet nodig. Mochten we er niet uitkomen met de kredietverstrekker, dan kunnen we u ook in de klachtenprocedure bij Kifid begeleiden en ook hier uw kansen aanzienlijk vergroten.

Gratis en vrijblijvend inzicht in mijn BKR status

Weet u niet zeker of u met BKR registratie te maken heeft, of wilt u duidelijkheid hoe de registratie er precies uitziet? Volg dan onze stappen voor het uitvoeren van een gratis en eenvoudige BKR check.

Wilt u vervolgens inventariseren waar u staat en wat uw mogelijkheden zijn? Plan dan vandaag nog uw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in met één van onze specialisten. Na het gesprek weet u direct waar u aan toe bent en of het de moeite waard is om erin te investeren uw BKR registratie te verwijderen. No cure no pay doen we dus niet, maar bij ons vindt u juist nog meer duidelijkheid en zekerheid.

Klanten over ons

Kunnen wij u helpen?

Officiële bomenplanter

Voor elke registratie die wij weten te verwijderen, planten wij een boom in Nederland.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 514 reviews