Over ons

Vera van der Vliet
Lisa van Gulik
Jan Doeke Biesheuvel
Mirjosa de Sanders
Nadine Edelschaap
Björn de Haan
Nurettin Kocak
Melissa van den Bos
Burcu Temizisler
Deepak Thakoerdien
Berry van Ockenburg
Eva Hukshorn
Tine Notenboom
Menno de Boorder
Sharona Boedhai
Dhirin Alakhramsing
Marcel Boot
Michael de Zwart
Bekijk ons team

Dynamiet Nederland. Koploper door expertise, gedrevenheid en persoonlijke service

Op 1 januari 2012 zag Dynamiet Nederland het levenslicht. Wij zijn ontstaan vanuit een brandend verlangen om mensen vooruit te helpen wanneer een BKR-registratie hun levensdoelen in de weg staat. Ons hoofddoel is om zoveel mogelijk mensen die worden gehinderd door zo’n registratie, zo snel mogelijk weer vooruit te helpen.

De vonk die dat verlangen aanwakkerde, was een uitspraak van de Hoge Raad in 2011. Door deze uitspraak en verder onderzoek kwamen wij tot een schokkende conclusie: het BKR-systeem lag niet in lijn met de wet.

Dat terwijl zo’n registratie verregaande gevolgen kan hebben op iemand leven, bijvoorbeeld bij het rondkrijgen van de financiering voor een nieuwe koopwoning. Juist daarom zetten onze gespecialiseerde juristen zich elke dag in om mensen uit moeilijke BKR-situaties te helpen, zodat zij weer verder kunnen met hun leven.

Wij doen geen onterechte beloftes maar schetsen altijd een realistisch beeld van uw mogelijkheden en kans van slagen. Daarbij kunt u bovendien vertrouwen op onze tien garanties en beloften voor de beste, professionele bijstand.

Ruim 1500 cliënten beoordelen op Kiyoh deze aanpak met gemiddeld een 8,9. Hun ervaringen leest u hier.

Trouw: ''Dynamiet helpt jaarlijks zo’n tweeduizend mensen met het verwijderen van BKR-registraties.''

Bekijk het artikel
omroep max logo

Omroep Max: ''Dynamiet Nederland heeft zich hard gemaakt voor een aanpassing van het BKR-reglement''.

Bekijk het artikel

Wat we voor u doen

Dynamiet Nederland is het eerste juridisch kantoor van Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in het verwijderen van BKR-registraties. Daarom weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn om van uw BKR-registratie af te komen, zodat u weer verder kunt met uw leven.

Inmiddels hielpen wij al duizenden mensen zoals u. Mensen die hun levensdoelen tegengehouden zagen worden door een registratie uit het verleden.

De ervaring leert dat – met de juiste expertise – zelfs de zwaarste coderingen aangevochten kunnen worden.

We zijn trots op elke cliënt die we weer op weg hebben kunnen helpen. Maar het verhaal van Dynamiet Nederland gaat verder dan die individuele zaken. In het decennium sinds onze oprichting hebben we de nodige impact gehad in de ondoorzichtige wereld van BKR-registraties.

Wist u dat ...

… Jaren geleden niemand geloofde dat terechte, negatieve BKR-registraties konden worden verwijderd? Inmiddels weten we wel beter. Dynamiet Nederland heeft ruim 200 rechtszaken gevoerd tegen het BKR, banken en kredietverstrekkers om de jungle van BKR-registraties minder ondoordringbaar te maken.

Een overzicht van de impact die we gemaakt hebben

Een bewezen staat van dienst. Meer dan 10 jaar strijdt ons team voor de burger. Daarbij hebben we vele misstanden aan de kaak gesteld. Dat is niet ongemerkt gebleven. Een overzicht van onze successen:

De komende 10 jaar staat in het teken van nog meer successen, die wij graag samen met u behalen en vieren. Onze missie blijft onveranderd: een filter op iedere onredelijke of onterechte BKR-registratie.

Hoe wij voor u het verschil kunnen maken

Zoals u in onze bereikte mijlpalen heeft gezien, hebben wij een belangrijke rol gespeeld in hoe de wereld van BKR-registraties er tegenwoordig uitziet. Dat heeft natuurlijk de weg geplaveid voor anderen om een vergelijkbare dienstverlening aan te bieden.

Innovatie en zorgen dat we voorop blijven lopen zijn daarom kernpunten van onze dienstverlening. Dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van banken en kredietverstrekkers verwijderen wij dagelijks terechte en onterechte BKR-registraties.

We hanteren een transparante werkwijze en communiceren altijd op een vriendelijke, duidelijke wijze. Juist omdat we begrijpen dat u al genoeg aan uw hoofd heeft.

Waarom “Dynamiet”?

Tot slot bent u wellicht nog benieuwd waarom wij voor de naam “Dynamiet Nederland” hebben gekozen.

Het verhaal daarachter is eigenlijk heel eenvoudig. En het heeft minder te maken met de exploderende staven uit Westerns dan u misschien verwacht.

“Dynamiet” komt namelijk van het Griekse woord δυναμις (dunamis), wat “kracht” betekent. En kracht is precies wat er nodig is wanneer je het opneemt tegen alle kredietverstrekkers van Nederland.

Kies dus voor een professionele partner die sterk in zijn schoenen staat om u te helpen uw BKR-obstakel te overwinnen. Een partner die er niet voor terugdeinst om de tot in de rechtbank de belangen van cliënten te verdedigen en in de hele markt haar impact heeft achtergelaten.

Onze eigen kracht halen wij uit de mensen die we dagelijks kunnen helpen. We nodigen u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen en te ontdekken wat wij ook voor u kunnen betekenen.

Intakegesprek aanvragen Bellen