Over ons

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland staat bekend als de juridische dienstverlener die is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers. Op 1 januari 2012 zijn wij opgericht met als doel consumenten te helpen door BKR-registraties verantwoord te laten verwijderen. We kaarten misstanden aan, bemiddelen en starten juridische procedures. Zo helpen wij mensen uit moeilijke situaties. Na gebruikmaking van onze dienstverlening kunnen mensen vaak weer verder werken aan hun toekomst.

Dynamiet Nederland licht kredietdossiers van consumenten door op procedurele fouten – wij zien heel veel slordigheden bij banken – en brengen met een beroep op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) het persoonlijke verhaal van onze cliënten onder de aandacht bij kredietverstrekkers en dwingen ze tot het maken van een belangenafweging. Ons doel is het aanpassen of verwijderen van oude aantekeningen uit het BKR-register. De ervaring leert dat met de juiste expertise zelfs de zwaarste coderingen succesvol te betwisten zijn.

Wist u dat …

… enkele jaren geleden niemand geloofde dat terechte BKR-registraties konden worden verwijderd? Het verwijderen van een terechte BKR-registratie zou onmogelijk zijn. Inmiddels weten we wel beter. Dynamiet Nederland heeft zich ervoor ingespannen om terechte BKR-registraties (onder bepaalde omstandigheden) te kunnen verwijderen.

Lees over het gevecht met BKR

We blijven klant- en servicegericht werken

Wij onderscheiden ons door onze toewijding, expertise en ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van banken en kredietverstrekkers. Hierdoor verwijderen wij dagelijks terechte en onterechte BKR-registraties. Inmiddels hebben wij duizenden mensen negatieve BKR-registraties succesvol uit de brand geholpen. Dat doen wij op een commerciële basis, maar evengoed vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.

Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren door vernieuwende oplossingen te bedenken. We communiceren vriendelijk, duidelijk en doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom ook trots op de vele positieve beoordelingen die wij van onze cliënten hebben gekregen. Cliënten geven onze service gemiddeld een 8,9. En dat willen we graag zo houden. Daar werken wij elke dag hard aan.

Maak kennis met ons team