Bent u ontevreden over onze werkwijze?

Klachtenprocedure

Als u suggesties heeft voor het verbeteren van onze service, of als u ontevreden bent over de afhandeling van uw zaak, het ontvangen antwoord of de manier waarop u bent geholpen, dan horen wij dit graag van u. Wij zijn altijd bereid om te zoeken naar een passende oplossing

Indienen van een klacht

U kunt uw klacht, voorstel, of vraag op de volgende manieren indienen:

 1. Schriftelijk:
  Dynamiet Nederland B.V.
  J
  .L. van Rijweg 127
  2713 HZ Zoetermeer
 2. Per e-mail:
  info@dynamietnederland.nl

Dien uw klacht binnen 6 weken na het voorval in. Klachten die na deze periode worden ontvangen, kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

Behandeling van uw klacht

Wij streven ernaar om, indien mogelijk, direct antwoord te geven. Soms is er meer tijd nodig voor de behandeling van uw klacht. U ontvangt dan binnen 3 werkdagen een bevestiging van ontvangst van uw klacht en informatie over de verwachte afhandelingstermijn. Uw klacht zal altijd zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld.

In beroep gaan

Bent u niet tevreden met het ontvangen antwoord op uw klacht? Dan heeft u het recht om in beroep te gaan. Dit kunt u doen door een vervolgbrief te sturen naar bovenstaand adres of een e-mail te sturen naar info@dynamietnederland.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk waarom u het niet eens bent met het antwoord en wat uw gewenste oplossing is. Voeg ook de volgende gegevens toe:

 • De oorspronkelijke klacht.
 • Uw naam, adres, telefoonnummer, en e-mailadres.
 • Uw referentienummer.
 • Eventuele aanvullende documentatie of informatie die uw klacht verduidelijkt.

Antwoord van de directie

De directie zal uw klacht en het eerder gegeven antwoord heroverwegen. Binnen 4 weken na ontvangst van uw vervolgbrief of e-mail, ontvangt u een schriftelijk antwoord. Wij zijn vastberaden om in overleg met u tot een bevredigende oplossing te komen en zullen proactief handelen om herhaling van het probleem te voorkomen.

Klanten over ons

Kunnen wij u helpen?

Officiƫle bomenplanter

Voor elke registratie die wij weten te verwijderen, planten wij een boom in Nederland.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 444 reviews