Geld lenen met BKR: zo regelt u het!

Staat u negatief geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)? Dan lukt het vaak niet om een lening af te sluiten. Geld lenen met BKR is vrijwel onmogelijk in combinatie met een negatieve registratie. De eerste stap om in de toekomst weer te kunnen lenen, is daarom om van uw registratie af te komen. Dynamiet Nederland is gespecialiseerd in het verwijderen van negatieve BKR-registraties.

Wordt weer kredietwaardig en krijg hulp


Geld lenen met BKR-codering (A2, A3, A4 of AH codering)

Voor consumenten met een negatieve registratie (A2, A3 of A4 BKR codering) is het praktisch onmogelijk om een lening te verkrijgen. Zelfs met een herstelcodering (code H) is het vaak niet mogelijk om te lenen met BKR. Het feit dat u in het verleden een betalingsachterstand had, ziet de geldverstrekker als een signaal dat u ook in het heden wel eens een wanbetaler kunt zijn.

Dat is natuurlijk onzin, want het een heeft lang niet altijd met het ander te maken. Zo kan er een goede reden zijn waarom u in een ver verleden een keer een achterstand had en betaalt u tegenwoordig al uw rekeningen netjes op tijd. Kredietverstrekkers nemen op dit vlak echter geen enkel risico en daarom is lenen met BKR zo goed als onmogelijk.

Geld lenen met BKR: zo lost u het op

Verantwoord lenen met BKR is over het algemeen niet mogelijk. Het verwijderen van coderingen is daarom vaak noodzakelijk om alsnog te kunnen lenen. Hiervoor bent u bij Dynamiet Nederland aan het juiste adres. Wij bemiddelen met banken en kredietverstrekkers en starten juridische procedures. Zo helpen wij u op weg naar een betere situatie en kunt u in de toekomst weer geld lenen.

Wij onderscheiden ons met een innovatieve dienstverlening door aspecten zoals:

  • Een brede kennis van de wet- en regelgeving omtrent BKR registraties. Hierdoor weten wij niet alleen exact op welke punten geldverstrekkers u beoordelen, maar ook hoe we uw situatie een positieve wending kunnen geven
  • Het proactief bemiddelen met kredietverstrekkers. Dankzij ons uitgebreide netwerk en ruime expertise op het gebied van bemiddeling, weten wij een verstrekker vaak over te halen uw situatie nogmaals te beoordelen. Zo heeft u weer perspectief op een oplossing
  • Het starten van juridische procedures. Indien noodzakelijk, schuwen wij niet om het recht te gebruiken om uw belangen te verdedigen. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en hebben op deze wijze al talloze zaken tot een goed einde gebracht voor onze cliënten
  • Een opgebouwd netwerk van banken en kredietverstrekkers met contactpersonen die de BKR registratie kunnen verwijderen en/of aanpassen. Hierdoor zijn wij in staat uitermate snel te schakelen en kunnen wij u ook in geval van spoed uitstekend van dienst zijn.

Geld lenen kan pas na verwijdering BKR

Dynamiet Nederland zet zich in voor consumenten door BKR registraties verantwoord te laten verwijderen. Indien wij uw zaak aannemen, dan is het aannemelijk dat de registrering verwijderd of aangepast zal worden. Of wij u daadwerkelijk van dienst kunnen zijn, hangt af van verschillende omstandigheden. Omdat iedere zaak uniek is, dienen wij van geval tot geval een nauwkeurige inventarisatie te maken.

Vormt het voor u een groot probleem dat lenen met BKR onmogelijk is en wilt u weten of uw registratie verwijderd of aangepast kan worden? Vraag dan eerst een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze adviseurs staan klaar om de uitstekende service te bieden waar wij bij al onze cliënten bekend om staan.