Kosten

 • Wij leveren de hoogste kwaliteit, wat heeft geleid tot de hoogste succesratio van Nederland.
 • Vrijblijvend telefonisch intakegesprek, uw zaak beoordelen wij gratis.
 • Wij nemen uw zaak alleen aan als wij erin geloven dat wij u kunnen helpen. 3 van de 4 zaken lossen wij op.

  Uw BKR-registratie verwijderen

  1854 klantervaringen
  Prijsbandbreedte 1.000 – 3.000,-

  We begrijpen dat er een groot verschil zit tussen de prijsbandbreedte en willen graag uitleggen waarom. Elke zaak is uniek en vereist een individuele aanpak vanwege factoren zoals het aantal registraties, de aard van de codes en de specifieke kredietverstrekker. De looptijd van vijf jaar speelt een cruciale rol (hoeveel tijd is hiervan verstreken), evenals andere factoren zoals spoedverzoeken, faillissementen, saneringen en relevante aspecten. De behandeling varieert van een minnelijke oplossing tot procedures bij Kifid of zelfs gerechtelijke procedures.

  Het telefonisch intakegesprek is gratis en vrijblijvend

  Voor een goed inzicht in uw zaak bieden wij een intakegesprek aan. Daar kunnen we uw behoeften en benodigde werkzaamheden beoordelen. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt plan en een specifieke prijsafspraak voor u op.

  Wij werken altijd met een vast bedrag, zodat u geen verrassingen achteraf heeft. U krijgt vooraf duidelijkheid over de prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  Telefonisch intakegesprek aanvragen

  Klantervaring: familie van der Meijden

  Klantervaring: Suzan

  Lees meer over onze specialisatie in Trouw of bekijk de uitzending van Radar

  Trouw bkr verwijderen

  Dynamiet won meer dan honderd rechtszaken tegen het BKR. Ze scheren iedereen over één kam.

  Bekijk het artikel

  Mr. Frank Visser en Dynamiet gaan bij Radar de strijd aan tegen de macht van het BKR. Een onthullende uitzending.

  Bekijk de uitzending

  Waarom kiezen voor Dynamiet?

  Dynamiet is dé specialist in Nederland op het gebied van het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Ons team van ervaren juristen en advocaten heeft ruim 11 jaar ervaring in deze sector en heeft al meer dan 20.000 coderingen succesvol verwijderd. Door onze pioniersrol beschikken wij over ongeëvenaarde expertise en een sterke reputatie.

  Het verwijderen van een negatieve BKR-registratie is complex en tijdrovend. Bij Dynamiet werken wij met volledige toewijding om uw zaak snel en effectief op te lossen, dankzij onze grondige kennis van het BKR-registratiesysteem en onze bewezen aanpak.

  Onze rol in de ontwikkeling van de wereld van BKR-registraties is belangrijk. Wij worden regelmatig besproken in de media vanwege de successen die wij boeken en de misstanden die wij aan de kaak stellen. Onze directeur werkt samen met televisierechter mr. Frank Visser om het registratiebeleid eerlijker te maken, zodat mensen in de toekomst gemakkelijker van een registratie af kunnen komen.

  Bij Dynamiet kunt u rekenen op een zorgvuldige beoordeling van uw zaak en een strategie op maat om uw negatieve BKR-registratie te verwijderen. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van uw zaak en bieden de meest optimale ondersteuning om uw doel te bereiken. Kies voor Dynamiet als u op zoek bent naar de beste oplossing voor uw BKR-registratie, dankzij onze ongeëvenaarde expertise en bewezen staat van dienst.

  Vraag en antwoord

  Een terechte BKR-registratie verwijderen, kan dat?

  Wat kost het verwijderen van een EVR-registratie?

  Wat kost het oplossen van verjaringszaken?

  Waarom werken we niet op basis van no cure no pay?

  Intakegesprek aanvragen Bellen
  4.7 444 reviews