Kosten

Dynamiet bkr

Hulp bij het verwijderen van BKR-registraties

Wij willen graag transparant zijn over onze kosten. De prijs is echter afhankelijk van variabelen, zoals de aard van uw zaak, de soort registratie en de hoeveelheid werk die gepaard gaat met het behandelen van uw zaak. Daarom werken we met een richtprijs.

Richtprijs vooraf en achteraf € 575,-

  • U mag in termijnen betalen;
  • Uw zaak beoordelen wij gratis en vrijblijvend;
  • U krijgt de Laagste Prijsgarantie;
  • 50% ‘no cure no pay’ of een vast bedrag.

Optie 1. No cure no pay van 50%

Een ‘no cure no pay’-constructie houdt in dat wij 50% van de kosten vooraf in rekening brengen voor de werkzaamheden die wij voor u zullen verrichten. Behalen wij 100% succes? Dan betaalt u de overige 50% aan ons achteraf. Lukt het ons niet om uw BKR-registratie te verwijderen? Dan hoeft u de laatste 50% niet te betalen. Op deze manier betaalt u ons een basisbedrag voor onze werkzaamheden en een bedrag voor het behaalde resultaat. Zo spreiden wij het risico. Wij begrijpen immers heel goed dat het u om het resultaat gaat. Daarom komen wij u hierin graag tegemoet.

Optie 2. Vast bedrag

Wij kunnen met u ook een vast bedrag afspreken. Een vast bedrag houdt in dat wij eenmalige kosten in rekening brengen voor de werkzaamheden die wij voor u zullen verrichten. Dit bedrag betaalt u ons ongeacht het resultaat. Het voordeel is hierbij dat u vooraf precies weet wat u voor de gehele procedure zult gaan betalen. Zo weet u precies wat u te wachten staat. Daarnaast is het vaste bedrag doorgaans lager dan het totale bedrag van de 50% ‘no cure no pay’-constructie.

Klanten over ons

Dynamiet Nederland 8.9 10 1251