Kosten

  • U wordt op een warme en menselijke manier geholpen.
  • Vrijblijvend intakegesprek, uw zaak beoordelen wij gratis.
  • Vast bedrag, geen verrassingen achteraf.

Uw BKR-registratie verwijderen

1607 klantervaringen


Wij werken met een vaste prijs op basis van de inspanning die we moeten leveren. Geen enkele zaak is hetzelfde en iedere zaak vereist maatwerk. Daarom verschillen de kosten van zaak tot zaak.

Vraag een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. Als wij u kunnen helpen, ontvangt u daarna een offerte op maat.

Intakegesprek aanvragen

Wij staan bekend om de kwaliteit van ons werk
Iedere zaak vereist maatwerk van een gespecialiseerde jurist. De kwaliteit kunnen wij waarborgen via onze 10 garanties en beloften.

U krijgt eerlijk advies
Bij het intakegesprek maken we een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak. Wij schetsen een realistisch beeld van de procedure en wij zijn eerlijk over de kans van slagen. Uw zaak nemen wij alleen aan wanneer wij er in geloven dat we u kunnen helpen. Bekijk ons acceptatiebeleid voor meer informatie.

Wij schakelen snel
Wij hebben vaste contactpersonen binnen het bankwezen. Wij weten precies waar én bij wie we moeten zijn. Soms kunnen we hierdoor binnen vier weken een BKR-registratie verwijderen.

Dynamiet is dé grondlegger en wij hebben de meeste ervaring
Als enige bedrijf in Nederland hebben wij in 10 jaar tijd ruim 200 rechtszaken gevoerd over het verwijderen van registraties. Daarom hebben wij inmiddels een goed beeld van wat wel en wat niet kan.

De wet- en regelgeving omtrent het registratiestelsel is ingewikkeld
Een negatieve registratie verwijderen is geen gemakkelijke opgave. Het is tijdrovend en complex. De meeste mensen lopen vast in de juridische aspecten en bureaucratie. Daarom werkt Dynamiet Nederland met een team van juristen en advocaten om zaken snel opgelost te krijgen.

Vraag en antwoord

Wat kost een BKR registratie verwijderen?

Wanneer krijg je een BKR-registratie?

Hoe lang blijf ik BKR geregistreerd?

Een terechte BKR-registratie verwijderen, kan dat?

Intakegesprek aanvragen Bellen