Kosten

Investeer in uw toekomst: kosten van onze services

Dankzij onze toewijding aan kwaliteit hebben we de hoogste succesratio in Nederland bereikt. Uw eerste stap naar vrijheid begint met een vrijblijvend telefonisch intakegesprek; wij beoordelen uw zaak gratis. We zetten ons volledig in voor zaken waarin we geloven dat we een positief verschil kunnen maken.

  Verwijder uw BKR-registratie

  Al meer dan een decennium transformeren we het financiële leven van onze klanten. Ontdek hun verhalen en leer waarom ze ons vertrouwen door onze klantervaringen te lezen.

  Onze Prijsstructuur:

  • Basispakket: Vanaf €850,-
   Dit pakket is ideaal voor minder complexe BKR-registraties en omvat basis onderhandelingen met kredietinstellingen, evenals begeleiding bij het opschonen van uw financiële geschiedenis. Het biedt een effectieve oplossing tegen een toegankelijke prijs, wat het een uitstekende keuze maakt voor diegenen die kostenbewust zijn maar toch hoge kwaliteit verlangen.
  • Premiumpakket: Vanaf €1450,-
   Geschikt voor complexe situaties die intensieve interventies vereisen, zoals meerdere BKR-registraties of juridische ondersteuning. Dit pakket omvat uitgebreide onderhandelingen en juridische acties, en is ontworpen om uw financiële vrijheid volledig te herstellen. Het is de optimale keuze voor klanten die een grondige en diepgaande aanpak nodig hebben.

  Start met een gratis telefonisch intakegesprek

  Dit gesprek biedt ons inzicht in uw situatie, waarna we een persoonlijk actieplan en een prijsvoorstel kunnen opstellen. Uw situatie verdient onze volledige expertise, en met een strategie speciaal voor u ontwikkeld, streven we naar een effectieve verwijdering van uw BKR-registratie(s).

  Duidelijkheid over kosten

  Ons vaste tarief biedt u volledige transparantie en voorkomt verrassingen. De prijs wordt vooraf vastgesteld, voor uw gemoedsrust. U kunt rekenen op duidelijke en eerlijke prijzen, afgestemd op de complexiteit van uw zaak.

  Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan

  Neem de eerste stap naar financiële vrijheid. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen om uw BKR-registratie effectief te verwijderen.

  Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan

  Klantervaring: familie van der Meijden

  Ontdek hoe wij de financiële vrijheid van de familie Van der Meijden hebben hersteld. Hun verhaal illustreert de impact van onze dienstverlening.

  Klantervaring: Suzan

  Suzan deelt haar ervaring over hoe ons team haar hielp bij het verwijderen van een onterechte BKR-registratie. Een persoonlijk succesverhaal dat inspireert.

  Trouw bkr verwijderen

  Bekijk hoe wij in Trouw worden erkend voor het winnen van meer dan honderd rechtszaken tegen het BKR. Onze expertise maakt het verschil.

  Bekijk het artikel

  Bekijk hoe wij samen met televisierechter Mr. Frank Visser strijden tegen de macht van het BKR. Een onthullende uitzending die onze vastberadenheid toont.

  Bekijk de uitzending

  Waarom kiezen voor Dynamiet?

  Dynamiet is dé specialist in Nederland op het gebied van het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Ons team van ervaren juristen en advocaten heeft ruim 12 jaar ervaring in deze sector en heeft al meer dan 20.000 coderingen succesvol verwijderd. Door onze pioniersrol beschikken wij over ongeëvenaarde expertise en een sterke reputatie.

  Als dé specialist op het gebied van BKR-registraties in Nederland, heeft ons team van juristen en advocaten een ongeëvenaarde staat van dienst. Met meer dan 20.000 succesvol verwijderde coderingen bewijzen we onze expertise en toewijding aan elke zaak.

  We zijn niet alleen experts; we zijn ook voorvechters voor eerlijkheid in het registratiebeleid. Samen met bekendheden zoals mr. Frank Visser maken we ons sterk voor uw rechten.

  Plan uw intakegesprek

  Vraag en antwoord

  Een terechte BKR-registratie verwijderen, kan dat?

  Wat kost het verwijderen van een EVR-registratie?

  Wat kost het oplossen van verjaringszaken?

  Waarom werken we niet op basis van no cure no pay?

  Intakegesprek aanvragen Bellen
  4.7 444 reviews