Dynamiet scoort een 8.9 uit 1613 beoordelingen

Klantervaring: familie van der Meijden

Klantervaring: Suzan

  • Grootebroek Datum: 13-5-2022
Wat een goede juristen

Ik ben zeer positief over Dynamiet Nederland. Wat een vakmensen en wat een vriendelijk personeel. Ik ben ontzettend dankbaar wat ze voor mij gedaan hebben en Ik kan Dynamiet Nederland dus iedereen aanbevelen.

  • Amsterdam Datum: 11-5-2022
Zeer teleurstellend

Mijn partner en ik zijn in contact gekomen met Dynamiet nadat wij werden verrast door 3 negatiefe A2 coderingen.

Toen wij voor de eerste keer belden gaven zij (Dynamiet) ons gelijk al de indruk dat het verwijderen van de codering eigenlijk vrij wel zeker zou lukken.
Één medewerker heeft zelfs gezegd dat de kans van slagen 99% zou zijn.
Eenmaal een spoedverzoek ingedient te hebben en maat liefst €**** armer, heeft Dynamiet uitrindelijk geen van de coderingen kunnen laten verwijderen.
Zo als u hier boven wel begrepen heeft zijn wij er alleen maar op achteruit gegaan.

2 weken na deze uitslag heb ik zelf een jurist in handen genomen. Haar is het ineenkeer gelukt om alle coderingen te laten verwijderen en dat voor maar €***

Resume, als u van uw negatieve codering af wil zou ik eerder een jurist aan het werk zetten inplaats van aan te kloppen bij dynamiet.

Groetjes John

+ Toon meer
  • Brielle Datum: 11-5-2022
Top bedrijf vol passie en recht door zee !!!

Wij zijn bij Dynamiet Nederland terecht gekomen, i.v.m. onze negatieve BKR codering. We zijn direct geholpen met veel begrip en passie. Ik raad het een ieder aan die serieus van de BKR codering af wil. Top bedrijf, en serieus met aanpakken van verschillende obstakels. Dynamiet Nederland is er voor iedereen....Top bedrijf...Bedankt Dynamiet voor de goede service !!!!! Wij zijn positief !!!!

+ Toon meer
  • Alphen aan den rijn Datum: 8-5-2022
Heel goed !

Ik ben echt tevreden met Dynamiet Nederland! Binnen 1 maanden mijn BKR registratie zijn al af. Goed service en uitstekend met communicatie. Ik raad mensen aan om je BKR registratie te verwijderen

  • Den haag Datum: 5-5-2022
Zeer zeer tevreden.

We hadden eindelijk besloten om ons huisje te verbouwen. Lekker naar een adviseur gestapt en alles was in orde. Bouwdepot werd aangevraagd. En ja hoor. Kreeg ik daar een telefoontje dat ik een negatieve BKR heb staan. Via onze adviseur hebben we gehoord over Dynamiet. Eerst wat reviews gelezen en vervolgens heel snel een intake gevraagd. Ow wat ben ik fijn geholpen, door dhr Kocak. Ik kon mijn verhaal doen en er werd goed naar me geluisterd. Ze gaven duidelijk aan dat er altijd ook een kleine kans is dat het anders loopt. Prima!

Vandaag kreeg ik een belletje en ja hoor! Mijn registratie is verwijderd! Ik kan weer heerlijk aan de slag. Zo tevreden! Ik kan Dynamiet iedereen aanraden! En nogmaals bedank ik ze voor alle moeite.

+ Toon meer
  • Rotterdam Datum: 5-5-2022
In shock nog steeds!

Als eerste wil ik graag mijn dank uitspreken naar mevrouw Temizisler dankzij haar hulp is mijn registratie snel verwijderd! Ook omdat zij mijn privé leven beschermd heeft heel professioneel! Vanochtend een belletje gekregen en nu is de registratie al verwijderd. In nog geen 2 maanden tijd! Het wachten was het waard. Nogmaals mijn dank!

+ Toon meer
  • Dordrecht Datum: 3-5-2022
Doen precies wat ze moeten doen!

geweldige service, professioneel, snel, doortast en uitermate effectief!

  • Amsterdam Datum: 2-5-2022
Geweldig

Om een hypotheek rond te krijgen kan je natuurlijk geen negatieve BKR registratie op je naam hebben. Voor een mooi bedrag en wat financiële informatie heeft Dynamiet nederland mij binnen 3 maanden geholpen om van mij registartie af te komen. Mijn dank is groot. Mijn advies ‘ verwijder je registratie met behulp van dynamiet nederland’.

+ Toon meer

Ervaringen voor het verwijderen van een BKR

Inmiddels is Dynamiet Nederland alweer 10 jaar bezig om mensen vooruit te helpen, door de BKR registraties die hun leven bepalen te verwijderen. Mensen worden verhinderd om bijvoorbeeld een hypotheek aan te vragen en ervaren de nadelige gevolgen van zo’n negatieve registratie.

Intussen hebben wij al 1500 beoordeling in Kiyoh gekregen, waarbij 92% ons aanbeveelt. Vooral ook doordat wij vooraf duidelijk uw kansen in kaart brengen en geen beloftes zullen doen die wij niet waar kunnen maken. Wij schetsen een realistisch beeld van uw kansen.

Al onze beoordeling voor het verwijderen van BKR registraties zijn hier te vinden.

Intakegesprek aanvragen Bellen