Dynamiet scoort een 8.9 uit 1652 beoordelingen

Klantervaring: familie van der Meijden

Klantervaring: Suzan

  • Weert Datum: 16-8-2022
Dynamiet heeft een goede naam ! Dus succesvol

Mijn bkr registratie weg, na een korte correspondentie tussen dynamiet en de bank. Banken hebben dus ervaring met dynamiet en bekijken de zaak individueel en werken mee in mijn situatie.

Top !!

  • Rotterdam Datum: 16-8-2022
Snel met goed resultaat

Na de epedemi was alles kapot !
Tot dat ik in schulde kwam en op lijst van BKR na het advertentie lezen op internet van DYNAMIET.
Ben ik gelijk gaan aanmelden na 5 weken de tijd van documenten verwisselen ben ik van alles af en heel.blij daarmee

  • Den haag Datum: 2-8-2022
Vriendelijke, snelle, effectieve en efficiente behandeling van mijn registratie

Snelle en vriendelijke en uiteindelijk effectieve behandeling van mijn zaak die heel veel spoed had. Bedankt daarvoor.

  • Amersfoort Datum: 1-8-2022
Top geregeld!!!!!

Mijn ervaring met Dynamiet Nederland was vanaf de eerste keer top! Er werd ruim de tijd genomen met mijn verhaal aan te horen en vervolgens was hierop doe de heer Jan Doeke een te gek en professioneel brief opgemaakt en het resultaat liet binnen enkele dagen zien. De codering was gelijk van mij naam af en wij konden gelijk aan de slag met onze hypotheek aanvraag.

Dank je wel Dynamiet Nederland!

+ Toon meer
  • Eygelshoven Datum: 28-7-2022
Vriendelijke en behulpzame mensen

Ik had een BKR codering en dankzij Dynamite kan ik verder een nieuw begin voor me en mijn kinderen, een huis kopen...een beter toekomst voor ons... Heel veel dank Dynamite !!! Jullie zijn het best !!!

  • Epen Datum: 26-7-2022
een aanrader

Prima bedrijf! ze houden je heel regelmatig op hoogte over de voortgang van het dossier.

Dynamiet heeft voor mij in betrekkelijk korte tijd de BKR code 3 weten te verwijderen.

Vanaf het eerste telefoongesprek tot aan de afwikkeling van het dossier is het precies gegaan zoals Dynamiet het aangaf.

Groot compliment en speciale dank naar de behandelaar(ster), Vera.
Natuurlijk ook voor de andere medewerkers.

Mijn naam en woonplaats heb ik fictief ingevuld omdat ik niet weet of dit in google zichtbaar is en ik in de toekomst geen vertraging wil oplopen bij een kredietbeoordeling als mijn naam icm bkr code 3 op google staat.

+ Toon meer
  • Eindhoven Datum: 25-7-2022
Wordt uitstekend geholpen.Top Service

Zeer tevreden over Dynamiet Nederland.er wordr echt gefocusd op je dossier,duidelijk en betrouwbaar!!

  • Landgraaf Datum: 25-7-2022
Uitstekend!

Goede communicatie. Zijn eerlijk over je slagingspercentage.

Binnen 5 weken was mijn zaak al afgerond!!

Een echte aanrader voor als je toekomstplannen hebt en je bkr-registratie je belemmert.

Ervaringen voor het verwijderen van een BKR

Dynamiet Nederland is ruim 10 jaar bezig om mensen uit vervelende situaties te helpen. Dit doen wij door de BKR registraties te verwijderen, zodat onze cliënten verder kunnen met hun leven. Mensen worden gehinderd om een hypotheek, lening of lease auto te verkrijgen en ervaren op dat moment de nadelige gevolgen van zo’n negatieve registratie.

Inmiddels hebben wij ruim 1600 beoordeling via Kiyoh gekregen, waarbij 92% ons aanbeveelt. Daarnaast hebben wij ruim 300 reviews via Google gekregen. Deze positieve reviews krijgen omdat wij vooraf duidelijk uw kansen in kaart brengen en alleen beloftes doen die wij waar kunnen maken. Wij schetsen een realistisch beeld van de haalbaarheid van uw zaak.

Onze beoordeling op Kiyoh voor het verwijderen van BKR registraties zijn hier te vinden.

Intakegesprek aanvragen Bellen