Dynamiet scoort een 9.0 uit 1968 beoordelingen

BKR verwijderen ervaringen: zo scoort Dynamiet Nederland

We hebben voornamelijk reviews verzameld van Kiyoh (Klantenvertellen) en Google. Deze reviews delen persoonlijke ervaringen over het verwijderen van BKR-registraties. Bekijk ze hieronder, samen met twee klantvideo’s.

Voor praktijkvoorbeelden verwijzen we je naar deze pagina.

Klantervaring: familie van der Meijden

Klantervaring: Suzan

  • Rotterdam Datum: 13-7-2024
Uitstekend geholpen door Dynamiet.nl

Ik heb binnen een maand een zeer positieve uitslag gekregen. Vakkundig geholpen door Vera van der Vliet en de rest van haar team.
Ik raad hen 100% aan.

  • Assen Datum: 11-7-2024
Zeer positief

Na een intake gesprek alle info die ze nodig waren gestuurd na nog een paar keer contact te hebben gehad wat uiterst positief en professioneel is gegaan zijn ze aan het werk gegaan en hebben in een korte tijd mijn bkr registratie kunnen verwijderen .
Dynamiet heel erg bedankt

Ik kan Dynamiet aanraden om van een BKR registratie afgekomen

+ Toon meer
  • Vlaardingen Datum: 9-7-2024
Super tevreden over Dynamiet!

Ze communiceren snel en duidelijk, en kijken direct of de mogelijkheid er is om de coderingen te kunnen laten verwijderen. Dankzij Dynamiet zijn mijn coderingen verwijderd, en kan ik mij richten op de toekomst! Dit was voor mij de laatste mogelijkheid en ik ben echt blij dat ik Dynamiet ingeschakeld heb!

  • Den haag Datum: 9-7-2024
Super service

Zoals is afgesproken is zo ook de resultaat geweest. Ik ben super blij met de dienstverlening en de snelle afhandeling. Transparant in de communicatie

  • Arnhem Datum: 9-7-2024
Ik ben hartstikke snel en goed geholpen wat een top bedrijf

Ik ben super blij dat ik jullie heb benaderd! Zonder jullie had ik nog 3 jaar niet aan een huis kunnen denken! Ben super blij dat het gelukt is. Zonder jullie was dit niet gelukt!

  • Heerenveen Datum: 9-7-2024
Professionele organisatie met korte lijnen waardoor het vertrouwen overeind blijft

Professioneel handelen in combinatie met korte lijnen communicatie waardoor transparantie in het hele proces continue blijft. Heeft er voor gezorgd dat ik geen moment heb getwijfeld in een goed eindresultaat. Wat uiteindelijk ook gelukt is.

  • Hellevoetsluis Datum: 9-7-2024
Was perfect

Was perfect

  • Venlo Datum: 9-7-2024
Super

H

Klanten over ons

Kunnen wij u helpen?

Officiële bomenplanter

Voor elke registratie die wij weten te verwijderen, planten wij een boom in Nederland.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 514 reviews