Dynamiet scoort een 9.0 uit 1850 beoordelingen

Klantervaring: familie van der Meijden

Klantervaring: Suzan

  • Hoofddorp Datum: 24-9-2023
Goed

Goede service

Prima geholpen

  • Tilburg Datum: 21-9-2023
Heel betrouwbaar

Dynamiet gaf me een termijn van 3 maanden en het was echt binnen 3 maanden, hadden ze in totaal 3 negatieve BKR kunnen regelen voor ons. We hadden in totaal geen spaargeld (voor hypotheek) dus we was eerst aan het twijfelen dat het zou goed komen maar het was toch goed gekomen en vanaf volgende jaar kunnen we al een huis gaan kopen, ben heel blij met dit service en heel duidelijk, zeket je geld waard.

+ Toon meer
  • Almere Datum: 21-9-2023
Zeer deskundig

Wij hebben eigenlijk uit wanhoop Dynamiet NL ingeschakeld voor het verwijderen van maar liefst 3 negatieve registraties omdat we een woning wilde kopen. Geen idee of dit zou gaan lukken. Maar Het is hen gelukt om binnen 1 maand 3 registraties te laten verwijderen!! Achteraf gezien hadden wij dit allang moeten doen. Zij zijn ongekend goed. Dank aan mw Van Gulik.

+ Toon meer
  • Nuth Datum: 19-9-2023
Uitstekend

Zeer prettig en professioneel contact.
De inhoud van de opgestelde brieven die verzonden zijn naar de kredietverstrekkers waren zeer correct. Er is goed naar me geluisterd. Ik ben blij dat ik Dynamiet heb ingeschakeld om mij te helpen, met een positieve uitwerking! Ik kan weer verder met mijn leven.
Ik zal dan ook iedereen aanraden om gebruik te maken van hun diensten.

+ Toon meer
  • Heerhugowaard Datum: 19-9-2023
Goed geholpen door

Ik zou Dynamiet Nederland aanbevelen. Goed geholpen door Lisa van Gulik. Goede communicatie en houden je goed op de hoogt van alle ontwikkelingen. Binnen 4 weken was alles geregeld en kon het dossier gesloten worden.

Helaas ging de kredietverstrekker niet akkoord met een per directe verwijdering van mijn A3 registratie, maar wel met het inkorten van de registratie periode van 5 naar 3 jaar, waardoor mijn registratie als nog binnen een halfjaar verwijderd wordt.

Om deze reden en de goede service en klantvriendelijkheid zeker mijn 5 sterren waard.

Lisa heel erg bedankt voor al jouw hulp!

+ Toon meer
  • Apeldoorn Datum: 16-9-2023
Dankzij Dynamiet kunnen wij binnenkort de sleutel in ontvangst nemen van onze nieuwe woning!

Na ons droomhuis te hebben gevonden, het bod geaccepteerd was en de koopovereenkomst getekend. Kwam de bank met de melding dat er nog een negatieve A codering (terecht geplaatst) was en het hele plan in duigen viel...
Na zelf meerdere malen contact te hebben gehad met de betreffende maatschappij, die weigerde de codering eraf te halen, hebben wij Dynamiet ingeschakeld.
Vanaf het eerste contact hadden wij er vertrouwen in. Meerdere mensen van Dynamiet aan de lijn gehad, waarnaar wij Lisa van Gulik aan onze zaak toegewezen kregen.
Zij heeft vanaf het eerste moment ons duidelijk geïnformeerd en vertrouwen gegeven.
Ze gaf ons het gevoel dat het wel eens zou gaan lukken, nadat wij zelf er minder vertrouwen in gekregen hadden.
Wij hadden beperkt de tijd en hebben uitstel bij de makelaar aan moeten vragen.

Lisa heeft in de tussentijd er alles aan gedaan om z.s.m. reactie te krijgen, maar het betreffende bedrijf die de codering geplaatst had, liet tot de één na laatste dag op zich wachten.
Gelukkig kwam daar het verlossende telefoontje... het is gelukt!

Wij raden iedereen die een een BKR-registratie moet verwijderen zeker Dynamiet aan!

Dynamiet en vooral Lisa van Gulik, ontzettend bedankt voor de goede service! Dankzij jullie kunnen wij binnenkort de sleutel in ontvangst nemen van onze nieuwe woning!

+ Toon meer
  • Apeldoorn Datum: 14-9-2023
ik ben gewoon fabeltastisch geholpen

Dankzij een geweldig opgestelde brief door Mr N. Kocak ben ik gewoon in 2 weken van mijn A2 registratie af. Dit is prachtig werk en ben ik ze ontzettend dankbaar voor.

  • Pathuis Datum: 14-9-2023
Super service!!!

Toen ik een ander huis wilde kopen kwam ik er achter dat ik een negatieve bkr had door een lopend krediet op een creditcard, nu zou mijn aankoop niet door kunnen gaan en zou ik 5 jaar moeten wachten! Via Google kwam ik terecht bij dynamiet Nederland. Na het aanleveren van veel documenten was dynamiet er van overtuigd dat ze me konden helpen. Het kost best wat geld en moeite maar het is dynamiet gelukt en mijn huis kan ik nu gaan kopen! In het bijzonder wil ik Vera van der Vliet bedanken voor haar inzet met goede afloop!! Top bedrijf en vakmensen daar bij dynamiet!

+ Toon meer

Ervaringen voor het verwijderen van een BKR

Dynamiet Nederland is ruim 10 jaar bezig om mensen uit vervelende situaties te helpen. Dit doen wij door de BKR registraties te verwijderen, zodat onze cliënten verder kunnen met hun leven. Mensen worden gehinderd om een hypotheek, lening of lease auto te verkrijgen en ervaren op dat moment de nadelige gevolgen van zo’n negatieve registratie.

Inmiddels hebben wij ruim 1600 beoordeling via Kiyoh gekregen, waarbij 92% ons aanbeveelt. Daarnaast hebben wij ruim 300 reviews via Google gekregen. Deze positieve reviews krijgen omdat wij vooraf duidelijk uw kansen in kaart brengen en alleen beloftes doen die wij waar kunnen maken. Wij schetsen een realistisch beeld van de haalbaarheid van uw zaak.

Onze beoordeling op Kiyoh voor het verwijderen van BKR registraties zijn hier te vinden.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 417 reviews