Dynamiet scoort een 8.9 uit 1691 beoordelingen

Klantervaring: familie van der Meijden

Klantervaring: Suzan

  • Rotterdam Datum: 25-11-2022
Ze maken waar wat ze bloven

Het Dynamiet team vooral mevr. Burcu, hartelijk dank voor het laten verwijderen van mijn negatieve bkr registratie.
Mijn hypotheekaanvraag was geweigerd door een negatieve bkr toetsing, mijn hypotheekadviseur heeft me Dynamiet geadviseerd, gelukkig heb ik naar hem geluisterd en bij Dynamiet aangeklopt,
Vanaf het eerste moment nam mevr. Burcu mijn zaak heel serieus en ze deed echt alles om voor een positieve resultaat te zorgen en het is haar gelukt, binnen 4 dagen was de negatieve toetsing verwijderd,

door mevr. Burcu is mijn hypotheekaanvraag nu goedgekeurd en ik heb nu bijna mijn eerste huis.
Zij is echt een professioneel.
Team Dynamiet, mevr. Burcu nogmaals bedankt, ik zal jullie nooit vergeten

+ Toon meer
  • Alkmaar Datum: 25-11-2022
goed en snel reactie tevreden

Ik ben tevreden

  • Oss Datum: 25-11-2022
Uitstekend

Door mijn onvoorzichtigheid kreeg ik A2-negatieve codering, las ik per ongeluk over Dynamiet op google en nam ik contact met hen op. Om eerlijk te zijn, ik geen verwachtingen, maar ik heb geprobeerd om de negatieve codering met hun hulp te verwijderen. Het resultaat is werkelijk uitstekend.
Mijn zaak is overgenomen door mevrouw Burca Temzisler en zij heeft er toegewijd en gedetailleerd aan gewerkt, in minder dan twee maanden was de negatieve codering bij BKR verwijderd.
Ik ben dankbaar Mw. Burcu Temzisler en het hele Dynamiet-team, en ik beveel ze ten zeerste aan!

+ Toon meer
  • Rotterdam Datum: 21-11-2022
Open, eerlijk en vasthoudend

Na eerst zelf tevergeefs geprobeerd te hebben met de kredietverstrekker om de codering te verwijderen, contact opgenomen met Dynamiet. Ze doen wat ze beloven, geven eerlijk aan wat de kansen zijn en communiceren helder over het traject. Lisa heeft de zaak behandeld met het gewenste resultaat, geen codering meer, ik kan weer vooruitkijken!

Ik raad je aan om echt contact op te nemen!

+ Toon meer
  • Doesburg Datum: 21-11-2022
Geweldig en zo blij

Lisa heeft onze zaak behartig en ik zit vol complimenten over hoe dit team dit heeft aangepakt. Er is een brief gestuurd die zo goed onderbouwd was met feiten waar wij als leken nooit zijn opgekomen. Lisa is een dame die overal bovenop zit en goed wekelijks communiceert met de belanghebbende en de tegenpartij. Ze zijn eerlijk en rechtvaardig in hun advies bij de intake. Tijd over de gang van zaken kunnen ze niet geven want je blijft altijd afhankelijk van de tegenpartij. Ik kan iedereen aanraden met een BKR notering om de stap met Dynamiet te maken om deze te laten verwijderen.

Dank je wel Lisa dat wij onze toekomst dromen nu kunnen realiseren.

Angelique

+ Toon meer
  • Nederland Datum: 16-11-2022
Evr registratie verwijdering

Ze hebben mij geholpen met evr registratie verwijdering met succes

  • Haarlem Datum: 12-11-2022
Bkr registratie verwijderd

Mw. Godaya heeft mij zo goed geholpen, al jaren kampte ik al met een bkr registratie waar ik niet onderuit kon komen, totdat ik Dynamiet ontdekte. Zij hebben mij geholpen en mijn bkr registratie A3 verwijderd.

Nogmaals heel erg bedankt zonder jullie had ik mijn nieuwe huis niet kunnen aankopen!!

  • Amsterdam Datum: 11-11-2022
Reageren snel, resultaat behaald!

Werd goed op de hoogte gehouden, dachten ook goed mee. Werd fijn begeleid bij toch een redelijk stressvol moment

Ervaringen voor het verwijderen van een BKR

Dynamiet Nederland is ruim 10 jaar bezig om mensen uit vervelende situaties te helpen. Dit doen wij door de BKR registraties te verwijderen, zodat onze cliënten verder kunnen met hun leven. Mensen worden gehinderd om een hypotheek, lening of lease auto te verkrijgen en ervaren op dat moment de nadelige gevolgen van zo’n negatieve registratie.

Inmiddels hebben wij ruim 1600 beoordeling via Kiyoh gekregen, waarbij 92% ons aanbeveelt. Daarnaast hebben wij ruim 300 reviews via Google gekregen. Deze positieve reviews krijgen omdat wij vooraf duidelijk uw kansen in kaart brengen en alleen beloftes doen die wij waar kunnen maken. Wij schetsen een realistisch beeld van de haalbaarheid van uw zaak.

Onze beoordeling op Kiyoh voor het verwijderen van BKR registraties zijn hier te vinden.

Intakegesprek aanvragen Bellen