Garanties en beloften

Onze 10 garanties & beloften

 1. Vertrouwelijkheid

  Elke bestaande en nieuwe cliënt verdient een luisterend oor want iedere cliënt en zaak is uniek. We willen u graag écht helpen. Op een warme en menselijke manier.

  Onze juristen zullen met niemand anders spreken over uw zaak. Alles wat besproken wordt, blijft tussen de jurist en de cliënt. Daardoor kunt u vertrouwelijk spreken over uw zaak.

 2. Integriteit – vooraf eerlijk over uw kansen

  Bij het adviesgesprek maken we een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak. Wij schetsen een realistisch beeld van de procedure en wij zijn eerlijk als uw zaak een geringe kans van slagen heeft.

  Bekijk hier ons acceptatiebeleid.

 3. Complexe zaken simpel maken

  We communiceren niet met ingewikkeld juridisch jargon en praten met u in ‘gewone-mensentaal’. We komen tot de kern en vertellen u datgene dat u echt moet weten.

 4. Onafhankelijk

  Bij het behandelen van uw zaak is de jurist uw belangenbehartiger. Wij laten ons leiden door het belang van onze cliënt. De jurist opereert onafhankelijk van banken, de overheid en het BKR. Hierdoor kan de jurist u in alle eerlijkheid en openheid adviseren.

 5. Strijdvaardig

  Onze juristen zijn partijdige en strijdvaardige belangenbehartigers. Tijdens de procedure steunen wij onze cliënt door dik en dun.  Wij gaan tot het uiterste en bemiddelen tot het gaatje.

 6. Niet goed, geld terug

  Dynamiet.nl staat garant voor de kwaliteit van de door haar geschreven bezwaarschriften en processtukken. Hebben wij in dat verband verwijtbare fouten gemaakt en wilt u daarom uw geld terug? Dan doen wij niet moeilijk. U krijgt uw geld of een gedeelte daarvan gewoon terug.

 7. Transparante werkwijze

  Voordat wij de bezwaarschriften of verzoeken voor u indienen, leggen wij de correspondentie eerst ter goedkeuring aan u voor. Op deze manier weet u precies wat er namens u wordt verstuurd.

 8. U wordt op de hoogte gehouden over de voortgang

  Bij iedere stap die we zetten wordt u op de hoogte gehouden. Maar ook als er tijdelijk niets te melden is krijgt u van ons een update.

 9. Een eerlijke prijs

  Van alle kantoren behandelt Dynamiet.nl het grootste aantal zaken per maand. Door onze processen zo efficiënt mogelijk te maken, kunnen wij onze cliënten zeer voordelig bedienen.

  Wij geloven niet in het principe van ‘uurtje-factuurtje’. Wij werken met een vast bedrag, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

 10. Deskundig – wij starten rechtszaken

  Onze juristen hebben verstand van het recht, dus de wet en rechterlijke uitspraken die betrekking hebben op BKR-registraties. Daar zijn zij voor opgeleid.

  Mocht de uitkomst onverhoopt tegenvallen, dan kunnen de juristen van Dynamiet.nl voor u procederen bij de rechter.

Intakegesprek aanvragen Bellen