Onze beloften

Onze 10 garanties & beloften

  • 1. Meelevend
  • 2. Complexe zaken simpel maken 
  • 3. Vooraf eerlijk over uw kansen
  • 4. Transparante werkwijze
  • 5. U wordt op de hoogte gehouden over de voortgang
  • 6. Gegarandeerd de laagste prijs
  • 7. Niet goed, geld terug
  • 8. Strijdvaardig
  • 9. Weloverwogen
  • 10. Wij starten rechtszaken

1. Meelevend

Elke bestaande en nieuwe cliënt verdient een luisterend oor want iedere cliënt en zaak is uniek. We willen u graag écht helpen. Op een warme en menselijke manier.

2. Complexe zaken simpel maken 

We communiceren niet met ingewikkeld juridisch jargon en praten met u in ‘gewone-mensentaal’. We komen tot de kern en vertellen u datgene dat u echt moet weten.

3. Vooraf eerlijk over uw kansen

Bij het adviesgesprek maken we een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak. Wij zullen u wijzen op uw rechten en eerlijk zijn als uw zaak een geringe kans van slagen heeft.

4. Transparante werkwijze

Voordat wij de bezwaarschriften of verzoeken voor u indienen, leggen wij de correspondentie eerst ter goedkeuring aan u voor. Op deze manier weet u precies wat er namens u wordt verstuurd.

5. U wordt op de hoogte gehouden over de voortgang

Bij iedere stap die we zetten wordt u op de hoogte gehouden. Maar ook als er tijdelijk niets te melden is krijgt u van ons een update.

6. Gegarandeerd de laagste prijs

Van alle kantoren behandelt Dynamiet.nl het grootste aantal zaken per maand. Door onze processen zo efficiënt mogelijk te maken, kunnen wij onze cliënten zeer voordelig bedienen. Krijgt u desondanks voor uw zaak elders een aanbod voor een lagere prijs? Stuur ons de offerte, dan doen wij u een beter aanbod.

7. Niet goed, geld terug

Dynamiet.nl staat garant voor de kwaliteit van de door haar geschreven bezwaarschriften en processtukken. Hebben wij in dat verband verwijtbare fouten gemaakt en wilt u daarom uw geld terug? Dan doen wij niet moeilijk. U krijgt uw geld of een gedeelte daarvan gewoon terug.

8. Strijdvaardig

Als wij zaken zien die niet door de beugel kunnen dan staan we op, maken we ons groot en zorgen we dat iedereen van ons hoort. Vaak tot ergernis van kredietverstrekkers en het Bureau Krediet Registratie. Daar trekken wij ons niets van aan.

9. Weloverwogen

Wij nemen besluiten weloverwogen. We zijn rationeel, redenerend en berekenend. We gaan tot het uiterste en bemiddelen tot het gaatje. Voor kredietverstrekkers is dat niet altijd even prettig, maar we zijn wel altijd duidelijk en eerlijk tegen ze.

10. Wij starten rechtszaken

Mocht de uitkomst onverhoopt tegenvallen, dan kunnen de juristen van Dynamiet.nl voor u procederen bij de rechter.