Garanties & beloften

De 10 garanties & beloften van Dynamiet Nederland. Voor een zaak met vertrouwen.

 1. Vertrouwelijkheid

  Iedere zaak en iedere cliënt is uniek, dus zo behandelen wij u ook. Bij Dynamiet Nederland vinden we het belangrijk om u niet alleen vakkundig te helpen, maar ook op een warme en menselijke manier. Dat betekent dat we echt de tijd voor u nemen en een luisterend oor bieden.

  Daarbij kunt u er uiteraard op vertrouwen dat we vertrouwelijk omgaan met de informatie die u met ons deelt. Alles wat besproken wordt, blijft tussen de jurist en de cliënt. Op die manier kunt in alle vertrouwen en openheid met uw jurist over de zaak spreken.

 2. Eerlijk over uw kansen

  Wij zullen u nooit valse hoop geven of onterecht gouden bergen beloven. Bij het adviesgesprek maken we een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak en schetsen we een realistisch beeld van de procedure. Daarbij zullen we het altijd eerlijk aangeven wanneer uw zaak een geringe kans van slagen heeft.

  Bekijk hier ons acceptatiebeleid, voor meer informatie over wanneer wij een zaak wel of niet in behandeling nemen.

 3. Wij houden het simpel

  We gebruiken geen ingewikkeld juridisch jargon en praten met u in ‘gewone-mensentaal’. We komen tot de kern en vertellen u wat u echt moet weten. Op die manier heeft u zelf een zo goed mogelijk inzicht in uw zaak en wat wij voor u doen.

 4. Onafhankelijk

  Bij het behandelen van uw zaak is de jurist van Dynamiet Nederland uw belangenbehartiger. Wij laten ons leiden door het belang van onze cliënt. De jurist opereert onafhankelijk van banken, de overheid en het BKR. Hierdoor kan de jurist u in alle eerlijkheid en openheid adviseren.

 5. Strijdvaardig

  Onze juristen zijn volhardende en strijdvaardige belangenbehartigers. Wanneer zij zich in uw zaak vastbijten, kunt u erop vertrouwen dat uw belangen optimaal behartigd worden. Tijdens de procedure steunen wij onze cliënt door dik en dun: uw belang staat bij ons echt centraal. Daarbij schrikken we er niet voor terug om in de bemiddelingen tot het gaatje te gaan.

 6. Niet goed, geld terug

  Dynamiet Nederland staat garant voor de kwaliteit van de door onze juristen geschreven bezwaarschriften en processtukken. Hebben wij in dat verband verwijtbare fouten gemaakt? Dan krijgt u (een gedeelte van) uw geld gewoon terug.

 7. Transparante werkwijze

  Wij werken niet alleen voor, maar ook samen met onze cliënten, om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Voordat wij bezwaarschriften of verzoeken voor u indienen, leggen wij de correspondentie eerst ter goedkeuring aan u voor. Op deze manier weet u precies wat er namens u wordt verstuurd.

 8. Altijd op de hoogte van de voortgang

  Bij Dynamiet Nederland snappen we dat u vol spanning uitziet naar de uitkomst van uw zaak. Van iedere stap die we zetten wordt u daarom op de hoogte gehouden. Ook als er tijdelijk niets te melden is, krijgt u van ons een update. Op die manier hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw zaak blijft stilliggen.

 9. Een eerlijke en duidelijke prijs

  Van alle kantoren die ondersteuning bieden bij het verwijderen van BKR-registraties, behandelt Dynamiet Nederland het grootste aantal zaken per maand. Door onze processen zo efficiënt mogelijk te maken, kunnen wij onze cliënten zeer voordelig bedienen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Daarom werken we niet met een uurtarief, maar met een vast bedrag dat we met u afspreken voordat we aan de slag gaan.

 10. Wij starten rechtszaken als het moet

  Alle juristen van Dynamiet Nederland zijn opgeleid in het Nederlands rechtsysteem. Door hun ervaring met het aanvechten van BKR-registraties, zijn ze gespecialiseerd in rechterlijke uitspraken die betrekking hebben op BKR-registraties.

  Valt de uitkomst van uw zaak onverhoopt tegen? Dan kunnen onze juristen daarom zelfs voor u procederen bij de rechter. U kunt er dus op vertrouwen dat we echt geen mogelijkheid onbenut laten in onze poging om u van uw BKR-registratie af te helpen.

Bekijk hoe klanten onze dienstverlening ervaren

Klanten over ons

Kunnen wij u helpen?

Officiële bomenplanter

Voor elke registratie die wij weten te verwijderen, planten wij een boom in Nederland.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 444 reviews