Over Dynamiet Nederland

Op 1 januari 2012 zijn wij opgericht met als doel de consumenten te helpen door BKR registraties verantwoord te laten verwijderen. We kaarten misstanden aan, wij bemiddelen en wij starten juridische procedures. Hierdoor helpen wij mensen uit moeilijke situaties. Na gebruikmaking van onze dienstverlening kunnen mensen vaak weer verder bouwen aan hun toekomst.

Dynamiet Nederland licht kredietdossiers van consumenten door op procedurele fouten - wij zien heel veel slordigheden bij banken - en brengen met een beroep op de Wet bescherming persoonsgegevens het persoonlijke verhaal van onze cliënten onder de aandacht bij kredietverstrekkers en dwingen ze tot het maken van een belangenafweging. Ons doel is de aanpassing of verwijdering van oude aantekeningen uit het BKR-register.

Met succes hebben wij gerechtelijke procedures gevoerd tegen het Bureau Krediet Registratie en de meeste kredietverstrekkers. Dit heeft geleid tot een proces van bewustwording bij zowel kredietverstrekkers, rechtbanken en gerechtshoven. Deze bewustwording heeft als gevolg dat wij zaken van onze cliënten zo efficiënt mogelijk kunnen oplossen. De ervaring leert dat met de juiste expertise zelfs de zwaarste coderingen succesvol te betwisten zijn.

Wij onderscheiden ons door onze toewijding, expertise en zorgvuldig opgebouwde netwerk van banken en kredietverstrekkers. Met behulp hiervan verwijderen wij dagelijks terechte en onterechte BKR registraties. Inmiddels hebben wij duizenden mensen met problemen omtrent BKR registraties succesvol geholpen. Dat doen wij op een commerciële basis, maar even zo goed vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.

Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren door vernieuwende oplossingen te bedenken. We communiceren vriendelijk, duidelijk en doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn daarom ook trots op de vele positieve beoordelingen die wij van onze cliënten hebben gekregen. Cliënten geven onze service gemiddeld een 8,9. En dat willen we graag zo houden. Daar werken wij elke dag hard aan.