BKR registratie vrij worden

Wat bedoelen we met BKR vrij?

Als u BKR registratie vrij bent, betekent dit dat u niet negatief staat gemeld bij het BKR en dus niet wordt belemmerd bij het aanvragen van bijvoorbeeld een lening of hypotheek. Dit betekent dus niet dat er helemaal geen kredieten op uw naam staan; een positieve BKR registratie levert immers geen belemmering op.

Direct hulp aanvragen

Waarom zou ik BKR vrij willen worden?

Als u een nieuw krediet wil aanvragen, een hypotheek met BKR wil afsluiten voor uw droomhuis of bijvoorbeeld wil investeren in uw onderneming, dan is dit vaak niet mogelijk als u negatief staat geregistreerd bij het BKR. In de ogen van kredietverstrekkers betekent een negatieve BKR registratie namelijk al snel dat u een potentiële wanbetaler zou zijn. In dat geval heeft u er groot belang bij om BKR vrij te worden; dan heeft u geen last meer van de negatieve registratie.

Bent u verlost van uw registratie, dan kunt u zonder problemen een lening aanvragen. Houd er echter rekening mee dat de verschillen tussen kredietverstrekkers enorm zijn. Een goede vergelijking maken op een financiële vergelijkingssite als  Geld.nl of Rente.nl zorgt ervoor dat u eenvoudig online de lening met de laagste rente vindt en dat u niet onnodig teveel betaalt.

BKR registratie en hoe u deze kunt verwijderen bij Dynamiet

Hoe word ik BKR vrij?

Indien er een negatieve BKR registratie op uw naam staat, zijn er verschillende manieren om BKR vrij te worden. Vijf jaar nadat het krediet is beëindigd of de achterstand is hersteld, komt de registratie automatisch te vervallen. Op dat moment bent u dus BKR vrij.

Echter, als je droomhuis nu te koop staat, is wachten tot je automatisch BKR vrij wordt vaak geen optie. Gelukkig zijn er in veel gevallen ook mogelijkheden om registraties verlost te worden voordat de bewaartermijn is verstreken. Dynamiet  Nederland helpt jaarlijks dan ook duizenden klanten vroegtijdig BKR vrij te geraken.

BKR-registratie verwijderen? Wij helpen u, zodat u verder kunt met uw hypotheek of lening!

Benieuwd of u BKR vrij kunt worden?

Indien u ook wilt weten of u BKR vrij kunt worden voordat de bewaartermijn verstreken is, kunt u een adviesgesprek aanvragen. Wij brengen dan vrijblijvend de mogelijkheden voor u in kaart.

Intakegesprek aanvragen Bellen