BKR krediet

U wilt een BKR krediet afsluiten: hoe lost u het op?

U wilt een krediet afsluiten, maar staat negatief geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). In het verleden kon u als consument uw situatie nog toelichten bij het aanvragen van een krediet. Hierdoor was het in veel gevallen alsnog mogelijk om een krediet te verkrijgen.

Tegenwoordig bestaat deze mogelijkheid voor veel consumenten niet meer. Een kredietverstrekker kijkt vaak niet verder dan de negatieve registratie, waardoor u als consument geen krediet meer kunt afsluiten. Dat betekent dat u vele jaren last kunt hebben van zelfs een relatief kleine betaalachterstand. Wat kunt u hier tegen doen?

BKR registratie en hoe u deze kunt verwijderen bij Dynamiet

BKR krediet

Er zijn partijen die aangeven zich niets van uw negatieve registraties aan te trekken, of überhaupt geen BKR toetsing uit te voeren. Zij claimen hoe dan ook bereid te zijn u een zogenaamd ‘BKR krediet’ te verstrekken.

Hoewel wij van mening zijn dat het niet goed is dat consumenten met een negatieve BKR registratie per definitie worden afgewezen, is het spiegelbeeld (het altijd verstrekken van een krediet, ook indien er sprake is van een negatieve registratie) ook niet wenselijk. Ook zijn de voorwaarden van zo’n lening vaak zeer ongunstig vergeleken met de voorwaarden waaronder gerenommeerde kredietverstrekkers kredieten aanbieden.

Het is wettelijke verplicht om een BKR toetsing uit te voeren alvorens een krediet te verstrekken. Indien een partij claimt deze toetsing niet uit te voeren, geeft dat helemaal te denken. Ons advies is daarom om heel voorzichtig met dit soort aanbiedingen om te gaan en niet zomaar met deze partijen in zee te gaan.

BKR-registratie ongedaan maken

Indien u als gevolg van een negatieve registratie enkel in aanmerking komt voor een BKR krediet, zijn er vaak mogelijkheden om hiervan af te komen. Dynamiet Nederland helpt u hier graag bij, zodat u weer een lening, creditcard of hypotheek kunt aanvragen bij een gerenommeerde kredietverstrekker. Dit doen wij door te bemiddelen met kredietverstrekkers en juridische procedures te starten.

Wij onderscheiden ons door jarenlang onderzoek, een proactieve houding en een goede verstandhouding met kredietverstrekkers. Wij beschikken over de benodigde kennis van de relevante wet- en regelgeving, waardoor wij precies weten hoe wij uw zaak het beste kunnen behandelen. Onze jarenlange dienstverlening heeft geleid tot een groot netwerk van contactpersonen bij vrijwel alle kredietverstrekkers. Dit betekent dat wij u zo effectief mogelijk kunnen helpen naar een betere situatie.

Beoordeling van uw dossier

Uiteraard is het zo dat wij zeer verantwoord te werk willen gaan. Dit betekent dat wij niet zomaar iedere zaak zullen aannemen. Nemen wij uw zaak wel in behandeling, dan betekent dit dat wij voldoende kansen zien dat uw registratie daadwerkelijk zal worden verwijderd of aangepast.

Wilt u een krediet afsluiten, maar wordt uw aanvraag geweigerd door een negatieve BKR registratie? Dynamiet Nederland staat voor u klaar en helpt u graag bij het laten verwijderen hiervan. Dit zorgt ervoor dat u weer met een schone lei kunt beginnen.

U kunt er nu direct achter komen of wij u van dienst kunnen zijn door een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Ons team van adviseurs staat voor u klaar om u een uitstekende service te bieden. De adviseur inventariseert uw zaak met u en schetst u een helder beeld van alle mogelijkheden.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 444 reviews