Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland als BKR-specialist?

Dynamiet Nederland werd opgericht in 2012 als het eerste bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in het verwijderen van BKR-registraties. We hebben nationale bekendheid verworven door de successen die we hebben behaald en we hebben het landschap van kredietregistraties ten goede veranderd voor burgers.

Foto: Kamerlid Evert-Jan Slootweg, 
mr. Frank Visser en directeur Deepak Thakoerdien.

Ons werk gaat verder dan het behandelen van individuele dossiers van cliënten; wij zetten ons actief in om het systeem van binnenuit te hervormen. Dit onderscheidt ons. Zo hebben we in samenwerking met televisierechter Mr. Frank Visser de Stichting Onterechte BKR-registratie opgericht. We voeren gesprekken met sleutelfiguren van de Tweede Kamer, de Autoriteit Persoonsgegevens en het Ministerie van Financiën om te pleiten voor rechtvaardigere regelgeving en praktijken rond kredietregistratie.

Onze strijd tegen de macht van het BKR is merkbaar in de media, waar mr. Frank Visser en Dynamiet samen hebben opgetreden in het programma Radar. De uitzending en meer informatie daarover kun je hier bekijken.

Daarnaast heeft Dynamiet zich bij een vervolguitzending van Radar ingezet om mistanden bij de ING Bank aan het licht te brengen. Deze uitzending kun je hier bekijken.

Interview in Trouw.

Uniek in de branche is dat Dynamiet Nederland als enige bedrijf rechtszaken heeft aangespannen tegen het BKR, en deze ook heeft gewonnen. Dit heeft ons een reputatie bezorgd als een autoriteit in de wereld van kredietregistraties. Het interview kun je lezen in Trouw.

Foto: kantoor Dynamiet Nederland

Ons werk blijft niet onopgemerkt. Recentelijk hebben we het NOS 20.00 uur journaal gehaald doordat wij een misstand in de financiële sector aan de kaak stelden. Door onze volhardendheid en aandacht in de media is het BKR in één klap overgegaan tot het verwijderen van 21.000 onterechte BKR-registraties van burgers. Je kunt het volledige verhaal lezen op de NOS-website en de uitzending van het 20.00 uur journaal bekijken via deze pagina van NPO.

Verder hebben wij afspraken gemaakt met de Belastingdienst die ons in staat stellen om gedupeerden van de toeslagenaffaire te assisteren met hun BKR-registratie. Dit is van cruciaal belang omdat veel mensen die door deze affaire zijn getroffen, mogelijk problemen ondervinden bij het verkrijgen van een hypotheek.

Wij blijven ons inzetten voor rechtvaardigheid en transparantie in het financiële systeem. Dit betekent niet alleen dat we individuele klanten helpen, maar ook dat we actief werken aan het hervormen van het systeem van binnenuit.

Dit is slechts een glimp van ons werk. Voor meer informatie over de impact die we hebben gemaakt, nodigen we je uit om onze ‘Over Ons’-pagina te bezoeken.

Wees voorzichtig

Het is belangrijk om op te merken dat, hoewel anderen kunnen proberen te profiteren van ons succes, dit nooit ten koste mag gaan van de consument. We hebben gemerkt dat andere partijen regelmatig onze website en specifieke pagina’s daarvan kopiëren, waardoor ze zich groter of anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Wees daarom alert wanneer u telefonisch contact opneemt met een organisatie; er kunnen u zaken worden beloofd die onhaalbaar zijn, of zelfs zaken die geen kans van slagen hebben kunnen onterecht worden aangenomen.

Bij Dynamiet Nederland staat de consument altijd centraal. Wij werken op een transparante en eerlijke manier; dat is onze belofte. Onze inspanningen worden regelmatig belicht in de media, iets wat zelden gebeurt bij andere bedrijven in onze branche. Dit bevestigt dat u bij ons in goede handen bent.

Bent je op zoek naar hulp van de meest deskundige specialisten van Nederland? Vraag dan een vrijblijvend telefonisch intakegesprek aan om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen.

Intakegesprek aanvragen

Klantervaring: familie van der Meijden

Klantervaring: Suzan

Bekijk meer over onze specialisatie in de media

Mr. Frank Visser en Dynamiet gaan bij Radar de strijd aan tegen de macht van het BKR. Een onthullende uitzending.

Bekijk de uitzending
Financieel dagblad

Dynamiet heeft overwinning geboekt tegen het BKR vanwege een omstreden code 9.

Bekijk het artikel
logo telegraaf

Dynamiet wint rechtszaak tegen het BKR.

Bekijk het artikel
Trouw bkr verwijderen

Dynamiet won meer dan honderd rechtszaken tegen het BKR. Ze scheren iedereen over één kam.

Bekijk het artikel

Dynamiet brengt de BKR-praktijken van ING aan het licht.

Bekijk de uitzending
EditieNL dynamiet

De juristen van Dynamiet staan honderden jonge geldezels bij in de rechtbank.

Bekijk het fragment
nrc

Dynamiet helpt particulieren met het verwijderen van hun registratie

Bekijk het artikel
omroep max logo

Dynamiet Nederland heeft zich hard gemaakt voor een aanpassing van het BKR-reglement.

Bekijk het artikel

Streeft je naar de hoogste kwaliteit en een aanzienlijk hogere slagingskans? Dan nodigen wij je uit om een telefonisch intakegesprek aan te vragen.

Intakegesprek aanvragen
Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 444 reviews