Wat we doen?

Wat we doen?

Dynamiet Nederland staat bekend als juridisch bureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers. We houden de financiële wereld in de gaten en komen in actie als we misstanden tegenkomen.

Kracht

Het woord dynamiet komt van het Griekse woord δυναμις (dunamis), dat ‘kracht’ betekent. Want wanneer je het opneemt tegen alle kredietverstrekkers in Nederland moet je sterk in je schoenen staan. Onze kracht halen wij uit de mensen die we dagelijks kunnen helpen.

Strijdvaardig

Met grote passie komen wij op voor de consument. Want wij kunnen niet tegen onrecht. Als wij zaken zien die niet door de beugel kunnen dan staan we op, maken we ons groot en zorgen we dat iedereen van ons hoort. Vaak tot ergernis van kredietverstrekkers en van het Bureau Krediet Registratie. Daar trekken wij ons niets van aan. Wij vinden namelijk dat iedereen een tweede kans verdient en dat dus ook terechte BKR-registraties (in bepaalde gevallen) moeten worden verwijderd.

Meelevend

Elke bestaande en nieuwe cliënt verdient een luisterend oor want iedere cliënt en zaak is uniek. We willen graag echt helpen. Op een warme en menselijke manier. Onze medewerkers communiceren vriendelijk en begripvol.

Complexe zaken simpel maken

We maken het liefst alles zo duidelijk en simpel mogelijk. Helaas is de wet- en regelgeving omtrent BKR-registraties vrij ingewikkeld. Dat is voor ons geen probleem maar een uitdaging. We verschuilen ons niet achter juridische wet- en regelgeving en praten in gewone mensen taal. We komen tot de kern en vertellen u datgene wat u echt moet weten. We bieden u graag gemak en gemoedsrust.

Weloverwogen

Wij nemen besluiten weloverwogen. We zijn rationeel, redenerend en berekenend. We gaan tot het uiterste en bemiddelen tot het gaatje. Voor kredietverstrekkers is dat niet altijd even prettig maar we zijn wel altijd duidelijk en eerlijk tegen ze.

Gedreven en optimistisch

Zelfs als iedereen roept dat iets onmogelijk is, gaan wij door tot het tegendeel bewezen is. De uitspraak ‘kan niet’ komt bij ons zelden voor. Voor alles is een oplossing te bedenken. We zijn doorzetters met een grote portie lef. We verleggen onze grenzen door telkens een stapje verder te gaan waar de rest stopt. Niemand geloofde dat terechte BKR-registraties verwijderd konden worden. Een terechte BKR-registratie verwijderen zou onmogelijk zijn. En kijk nu eens? Uiteindelijk kregen we gelijk. Hierdoor blijft onze gedrevenheid groeien en gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

We hebben rechtszaken gewonnen, maar ook rechtszaken verloren. We kijken niet achterom maar leren van ons verlies en gebruiken dit voor de toekomst. Zo worden we elke dag een beetje beter. We zijn vernieuwend en ondernemend. We lopen altijd voorop en komen elke dag dichter bij onze idealen te staan.

Klanten over ons

Kunnen wij u helpen?

Officiële bomenplanter

Voor elke registratie die wij weten te verwijderen, planten wij een boom in Nederland.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 514 reviews