Waarom wij doneren aan de voedselbank

Op 14 december 2022 geschreven door Deepak Thakoerdien
  • Directeur

Wanneer je je inzet voor een goed doel moet je er niet mee te koop lopen. Je doet het immers uit overtuiging. Wij wijken daar vandaag toch even vanaf.

Vandaag hebben wij etenswaren ingekocht waar 100 gezinnen goed van kunnen eten. Voedselbanken luiden al enige tijd de noodklok vanwege explosieve groei. Het aantal hulpbehoevende gezinnen neemt explosief toe (soms met 50%). Als bedrijf kun je hierbij helpen.

Wij weten natuurlijk wat sommige ondernemers denken (Chinees spreekwoord): geef een mens een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een mens vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.
De realiteit is echter dat veel mensen op dit moment helaas niet in staat zijn om zelf ‘vissen te vangen’. Investeren in een ‘hengel’ is dan ook iets voor de volgende fase.

Wellicht heb je als bedrijf nu een potje over om te besteden. Bespreek het met je leidinggevende, schakel snel en doe vooral niet moeilijk. Je krijgt er gegarandeerd een goed gevoel en binding met je team voor terug!

Wij hopen dat onze actie ook jullie motiveert.

Wil je helpen? Neem dan contact op met Gert-Jan Steur van Voedselbank Haaglanden. Alle hulp is welkom. Alvast enorm bedankt.

Klanten over ons

Kunnen wij u helpen?

Officiële bomenplanter

Voor elke registratie die wij weten te verwijderen, planten wij een boom in Nederland.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 514 reviews