Hoe vraag ik mijn BKR-overzicht op?

Hoe vraag ik mijn BKR-overzicht op?

Uw BKR-overzicht kunt u snel en eenvoudig opvragen via de website van het Bureau Krediet Registratie (BKR). Dit is bovendien ook nog kosteloos. U kunt er ook voor kiezen om een papieren versie naar uw adres te laten opsturen. Hiervoor betaalt u echter wel een vergoeding. Daarom is het aan te raden om uw BKR-overzicht gratis online in te zien.

U moet zich identificeren

Om u online te identificeren maakt het BKR gebruik van het identificatiesysteem iDIN. IDIN is dat ontwikkeld is door banken om de identiteit van een aanvrager te kunnen controleren. Het is immers belangrijk om zeker te weten dat de juiste persoon probeert inzage te krijgen in zijn of haar eigen kredietgegevens. Na een controle geeft het BKR u meestal binnen enkele uren online inzage in uw eigen kredietgegevens.

Stuur uw BKR-overzicht naar ons op

Log via uw PC of smartphone in en maak een schermafdruk (printscreen) van uw BKR-overzicht. U kunt het overzicht vervolgens mailen naar klantenservice@dynamietnederland.nl of via Whatsapp versturen naar het mobiele nummer 06 306 076 33. Daarna zullen wij samen met u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw BKR-overzicht opvragen

 

Gratis BKR opvragen

Komt u er niet uit?

Bel naar het BKR via 088 – 150 25 00 of stuur een e-mail naar info@bkr.nl.

Klanten over ons

Dynamiet Nederland 8.9 10 1251