Hoe vraag ik mijn BKR-overzicht op?

Heeft u een negatieve registratie?

Wellicht kunnen we u daarvan afhelpen.

Direct hulp aanvragen

Hoe vraag ik mijn BKR-overzicht op?

Uw BKR-registratie kunt u snel en eenvoudig inzien via de website van het Bureau Krediet Registratie (BKR). Dit is bovendien ook nog kosteloos.

U moet zich identificeren met uw bankrekening (iDIN)

Om u online te identificeren maakt het BKR gebruik van het identificatiesysteem iDIN. IDIN is ontwikkeld door banken om de identiteit van een aanvrager te kunnen controleren. Het is immers belangrijk om zeker te weten dat de juiste persoon probeert inzage te krijgen in zijn of haar eigen kredietgegevens. Na een controle geeft het BKR u meestal binnen enkele minuten online inzage in uw eigen kredietgegevens.

Komt u er niet uit?

Bel naar het BKR via 088 – 150 25 00 of stuur een e-mail naar info@bkr.nl.

Vraag en antwoord

Kan ik meer informatie krijgen over het inzien van een BKR-registratie?