Dexia BKR-registratie verwijderen: Uw recht op verwijdering

Op 6 oktober 2023 geschreven door Deepak Thakoerdien
  • Directeur

 

Sinds het jaar 2001 staan talloze Nederlanders negatief geregistreerd door Dexia vanwege omstreden aandelenleaseproducten. Veel mensen weten niet dat ze recht hebben op verwijdering van deze registratie. Wij zijn hier om te helpen.

Uitzending Radar over Dexia

Op 23 oktober 2023 heeft het televisieprogramma Radar de BKR-mistanden bij Dexia onthuld. Mr. Frank Visser en Deepak Thakoerdien hebben juridische stappen ondernomen tegen het BKR en Dexia.

Bekijk de uitzending hier.

Wat wij doen (en wat niet)

  1. BKR-registratie verwijdering:
    Ons team is gespecialiseerd in het verwijderen van BKR-registraties, specifiek in het kader van Dexia-registraties. Wij geloven dat veel van deze registraties simpelweg onterecht of disproportioneel zijn én daarom verwijderd moeten worden.
  2. Geen schikkingen met Dexia:
    We willen benadrukken dat we géén schikkingen treffen met Dexia. Onze focus ligt puur op het aanvechten en verwijderen van de registratie vanwege de aard van hun onrechtvaardigheid.
  3. Geen conflicterende interesses:
    U hoeft geen afstand te doen van uw procedure bij Leaseproces wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Onze acties zijn onafhankelijk en zullen uw zaak bij Leaseproces niet beïnvloeden.

Heeft u ook een Dexia BKR-registratie en wilt u actie ondernemen? Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap om uw registratie aan te vechten.

Intakegesprek aanvragen

De oorsprong van de Dexia BKR-registratie:

Aan het begin van deze eeuw betrad Dexia de Nederlandse markt met verschillende aandelenleaseproducten. Voor velen leek het een gouden kans, maar dit veranderde al snel in een nachtmerrie toen onverwachte schulden en negatieve BKR-registraties ontstonden.

Waarom de registratie onterecht kan zijn:

Door een combinatie van misleidende informatie en tussenpersonen zonder de vereiste vergunningen, werden vele klanten onterecht gelokt in financiële overeenkomsten die resulteerden in schulden. Deze schulden werden vervolgens geregistreerd bij het BKR. Veel van deze registraties zijn, gezien de context, als onterecht te beschouwen.

Dynamiet Nederland bespreking

Uw recht op verwijdering:

Het is essentieel om te begrijpen dat als uw BKR-registratie het gevolg is van onjuiste of misleidende informatie van Dexia of tussenpersonen, u wellicht recht heeft op verwijdering van deze registratie. Bij Dynamiet Nederland zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten in deze situaties.

De Dexia BKR-registratie heeft veel Nederlanders onterecht benadeeld. Als u een van hen bent, is het belangrijk om te weten dat u niet machteloos staat. Neem vandaag nog contact met ons op om uw situatie te bespreken en te zien hoe we u kunnen helpen.

Telefonisch intakegesprek aanvragen

Klanten over ons

Kunnen wij u helpen?

Officiële bomenplanter

Voor elke registratie die wij weten te verwijderen, planten wij een boom in Nederland.

Intakegesprek aanvragen Bellen
4.7 444 reviews