Uw registratie bij BKR verwijderen?

Geen hypotheek of lening krijgen vanwege een oude betalingsachterstand? Ook al is die al lang betaald en is je inkomen hoog genoeg? Het overkomt jaarlijks honderden Nederlanders. Een negatieve registratie bij het BKR kan grote gevolgen hebben. Ook als het probleem is opgelost blijft die negatieve BKR-registratie vijf jaar staan. Juridische dienstverlener Dynamiet.nl helpt mensen in nood om van hun registratie af te komen.


Specialist

Dynamiet.nl is de specialist in het laten verwijderen van negatieve registraties. Wij lichten kredietdossiers van consumenten door op procedurele fouten - wij zien heel veel slordigheden bij banken - en brengen met een beroep op de wet het persoonlijke verhaal van onze klanten onder de aandacht bij kredietverstrekkers. Ons doel is de aanpassing of verwijdering van oude en niet meer relevante aantekeningen uit het BKR-register. Dus ook wanneer de registratie destijds terecht is gemeld. 

Acceptatiebeleid: wanneer kunnen wij u NIET helpen?

  • Indien er sprake is van actuele betalingsachterstanden op kredieten.
  • Indien u ernstige financiële problemen heeft.
  • Indien u van u van uw registratie af wilt komen om een telefoonabonnement af te sluiten.
  • Indien u geen inkomen heeft.
  • Indien u een bijstandsuitkering of WW-uitkering verkrijgt. 

Voldoet u aan één van de bovenstaande punten dan heeft het helaas geen nut om een aanvraagformulier in te vullen. 

Gratis vrijblijvend adviesgesprek & eventuele kosten

Na het invullen van het formulier nemen we gratis en vrijblijvend contact met u op om uw situatie te beoordelen. Uw zaak kan vervolgens goedgekeurd of afgekeurd worden. Bij een goedkeuring krijgt van ons de prijs te horen. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid tijd dat we in een zaak moeten stoppen. Houd rekening met een minimumbedrag van €199,-.