Hoe vraag ik mijn BKR-overzicht op?

Uw BKR-overzicht kunt u snel en eenvoudig opvragen via de website van het Bureau Krediet Registratie (BKR). Dit is bovendien ook nog kosteloos. U kunt er ook voor kiezen om een papieren versie naar uw adres te laten opsturen. Hiervoor betaalt u echter wel een vergoeding. Daarom is het aan te raden om uw BKR-overzicht snel en gratis online in te zien.

U moet zich identificeren

Om u online te identificeren maakt het BKR gebruik van het identificatiesysteem iDIN. IDIN is dat ontwikkeld is door banken om de identiteit van een aanvrager te kunnen controleren. Het is immers belangrijk om zeker te weten dat de juiste persoon probeert inzage te krijgen in zijn of haar eigen gegevens. Na een controle geeft het BKR u meestal vrijwel direct online inzage in uw kredietgegevens. Vervolgens kunt u doorgaans binnen enkele uren uw BKR-gegevens inzien.

Stuur uw BKR-overzicht naar ons op

Log via uw PC of smartphone in en maak een schermafdruk (printscreen) van uw BKR-overzicht. U kunt het overzicht vervolgens mailen naar klantenservice@dynamietnederland.nl of via Whatsapp versturen naar het mobiele nummer 06 306 076 33. Daarna zullen wij samen met u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag hier uw BKR-overzicht op

Klik hier om het BKR-overzicht op te vragen