Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

Dynamiet scoort een 8.8 uit 1331 beoordelingen

  • Brunssum Datum: 25-5-2020
Een strakke, snelle en vertrouwelijke samenwerking, met positief resultaat.

Ik ben met Dynamiet Nederland aan de slag gegaan op basis van internet afstruinen. Gelijk na aanmelden, telefonisch overleg en daarbij viel de empathie gelijk op. Ook wekte het gesprek vertrouwen. Dat is van belang omdat je toch veel persoonlijke gegevens gaat delen.
Hetgeen je afspreekt of deelt, via de mail, is zinvol en laat deskundigheid zien.
Dat heeft mij gedurende het traject enorm geholpen.
Gelukkig ook een goed resultaat. Dus alle inspanningen niet voor niets geweest en dat ook mijn inziens tegen marktconforme prijs.

+ Toon meer
  • Kollum Datum: 23-5-2020
Professioneel, adequaat en betrouwbaar!

Dynamiet Nederland heb ik ervaren als een zeer adequate en betrouwbare organisatie. Ik ben door een professionele jurist bijgestaan en het uiteindelijke doel is behaald.

  • Leeuwarden Datum: 22-5-2020
Profecioneel

Gedegen gewerkt

  • Den bosch Datum: 22-5-2020
Super goed en snel geholpen

Ze doen wat ze beloven! Elke mail die ik stuurde werd snel beantwoord. Ook telefonisch goed bereikbaar. Ik was in het begin best onzeker maar vooral mevrouw van der Vliet zorgde ervoor dat ik steeds meer vertrouwen kreeg. Erg kundig.

Super blij dat negatieve codering weg is!!

  • Kars Datum: 20-5-2020
Geweldig geholpen

Super goede en snelle service!
Hartstikke bedankt.

  • Den haag Datum: 18-5-2020
Top!!!!! Kan eindelijk een hypotheek aanvragen!!

Contact per mail en telefonisch was goed. Duidelijk gevraagd naar mijn verhaal, situatie etc. Toen jullie vertelde dat het verwijderd kon worden geloofde ik het niet echt. Vervolgens goede duidelijke afspraken kunnen maken waarbij beide partijen tevreden waren.

Vervolgens 2 weken later positief nieuws dat Tele2 mijn negatieve bkr gaat verwijderen. Mijn vriendin en ik zijn hartstikke blij hiermee!!! Echt bedankt, top services en perfecte kwaliteit geleverd!!!!

+ Toon meer
  • Galder Datum: 14-5-2020
Waardeloos

Uitgebreid intake gesprek.
Formulieren ingevuld.
Snel een deel rekening.
En toen werd het snel.

Niemand meer direct bereikbaar.
Net op tijd gecanceld.
Lagere school ++

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste relatie,

Graag reageren we hierbij op uw review.

U had ons verzocht om uw zaak met spoed op te pakken. Toen wij aan het werk gingen, hebben wij conform afspraak een factuur naar verstuurd. Wij snappen daarom niet goed wat uw punt is.

Na enige tijd heeft u ons verzocht om de opdracht te annuleren. Hier hebben wij niet moeilijk over gedaan. De opdracht hebben wij kosteloos geannuleerd.

In verband met de corona toestand zijn we helaas slechter te bereiken dan gebruikelijk. De meeste medewerkers werken vanuit huis of vanuit een andere locatie. Direct doorschakelen naar een collega lukt vaak niet. Desondanks wordt u altijd teruggebeld.

Uw opmerking over de lagere school kunnen wij niet begrijpen. Onze juristen zijn meesters in recht. Meester in de rechten is de titel die iemand behaalt door het afronden van de masterstudie rechtsgeleerdheid aan een Nederlandse universiteit.

Met vriendelijke groet,

Dynamiet Nederland

+ Toon meer Lees reactie
  • Eindhoven Datum: 11-5-2020
Good service

Ik ben zeker tevreden. Mijn zaak is binnen 1,5 maand opgelost . Precies wat ze zeggen doen ze het.