Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

Dynamiet scoort een 8.9 uit 1360 beoordelingen

  • Den haag Datum: 10-8-2020
1 grote drama, zonde van het geld

In het begin zijn ze er zo intensief mee bezig, ze gaan dan zogenaamd kijken of het te doen is en halen voorbeelden van onmogelijke dossiers om je over te halen zodat je een akkoord geeft waardoor ze je armer kunnen maken,

Uiteindelijk is het een flut rapport wat bij de tegenpartij wordt aangeboden, en bij afwijzen zeggen ze jammer, helaas, jij armer en zoek t maar uit met je bkr,

Ik heb alle emails en dossiers van dat bedrijf in mijn bezit, trap er niet in.. ik zal u zelfs kunnen aantonen dat ze er niks van bakken

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste relatie,

Uw klacht ontvingen wij in goede orde.

Wat gaan we nu doen?

We zullen onderzoeken of uw klacht gegrond is, en of er vanuit onze kant fouten zijn gemaakt. Onze doelstelling is om met u te zoeken naar een oplossing. Hiervoor hebben we echter tijd nodig. Binnen 14 dagen komen we bij terug op deze kwestie.

We danken u bij voorbaat voor uw geduld. Indien u tussentijds vragen en/of opmerkingen heeft, vernemen we dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
Dynamiet Nederland

+ Toon meer Lees reactie
  • Gouda Datum: 6-8-2020
De BKR verwijderaars

Super snelle service. Ik wist gelijk waar is aan toe was en wat het zou gaan kosten. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de zaak. De specialisten zijn daadkrachtig en intelligent. Middels een strategisch plan is mijn zaak zoals verwacht was opgelost. Twee BKR-registraties zijn verwijderd.

  • Rotterdam Datum: 5-8-2020
Ze hebben mij overtuigd dat ...

Ze hebben mij overtuigd dat ze mijn bkr registratie weghalen
Ik heb mijn situatie bij hun neer gelegd de adviseur zegt tegen mij jou schuld is verouderd je hoeft het in principe niet te betalen en de bkr registratie weghalen. ik heb ze gelijk betaald na bijna een jaar kwamen ze met een bericht dat ze niets voor mij kunnen doen

Ik had die betaling aan mijn schuld kunnen besteden had ik nu mijn schuld bijna af betaald.

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste relatie,

U had ons de opdracht gegeven om onderzoek te doen naar een openstaande vordering uit 2003. De vordering was namelijk mogelijk verjaard. Dit hebben we conform afspraak voor u onderzocht.

Uit onderzoek is helaas gebleken dat u zelf een rechtshandeling heeft verricht waardoor de schuld net niet is verjaard. Ook bleek de schuldeiser over een verstekvonnis van de rechtbank te beschikken. Wij konden dan ook niets anders doen dan u adviseren om de schuld te betalen.

Helaas kunnen wij niets aan de situatie veranderen. Het is jammer u niet anders te kunnen berichten.

We zullen straks telefonisch contact met u opnemen om de situatie verder te bespreken.

+ Toon meer Lees reactie
  • Tiel Datum: 31-7-2020
Fijne ervaring na een onterechte bkr registratie

Paar jaar terug al informatie opgevraagd door de recensies en het geldbedrag toen besloten het niet te doen. Na een paar jaar weer contact opgenomen en toch besloten om het doen. Mijn aanvraag van destijds stond nog in het systeem dus het kon snel in gang gezet worden. Dit heeft geresulteerd dat ik nu bkr vrij ben. Zeer tevreden over de werkwijze, het contact de korte lijntjes en de regelmatige updates over je dossier. Wat mij overgehaald heeft om het toch te doen is het feit dat ik zeker wist dat mijn zaak opgelost kon worden en het dus de moeite waard was. Ik raad dynamiet aan! Twijfel je gewoon even bellen en advies inwinnen en daarna beslissen. Wat ook fijn is dat je bedenktijd hebt.

+ Toon meer
  • Susteren Datum: 30-7-2020
Ongelooflijk goed

De zeer deskundige medewerkers hebben mij uitstekend geholpen en met het behaalde resultaat! Namelijk dat ik vanaf heden bkr vrij ben!

Medewerkers luisteren, geven super advies en ze zijn medelevend.

Als je van je bkr af wilt, altijd samenwerken met dynamiet Nederland!

Ze zijn fantastisch!

  • Schiedam Datum: 29-7-2020
-

Ze beloven veel maar geen daden! Uitkijken geen zaken met dit bedrijf doen. Niet in hun positieve veroordeling trappen! Deze zijn door hun zelf geplaatst

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste relatie,

Helaas ziet u het niet juist.

U heeft ons op 9 december 2019 opdracht gegeven om onderzoek te doen naar uw registraties. Dit onderzoek was nodig vanwege de complexiteit. De opdracht hebben wij conform afspraak op 17 februari voltooid.

Middels een adviesrapport verslag gemaakt van onze bevindingen. Hieruit is naar voren gekomen dat wij het u afraden om stappen jegens de wederpartijen te ondernemen. Hier bent u boos om geworden.

We snappen dat u graag een ander advies had gewild. Desondanks kunnen wij hier helaas niets aan veranderen.

Via het platform van Kiyoh kan per IP-adres slechts één beoordeling worden geschreven. Het is daarom technisch gezien niet mogelijk om alle beoordelingen zelf te schrijven.

+ Toon meer Lees reactie
  • Rotterdam Datum: 27-7-2020
Vakkundig personeel die snel en efficiënt te werk gaat

Door toedoen van derde heb ik zowel intern als extern een frauderegistratie bij de bank, achter mijn naam staan waardoor ik o.a. geen hypotheek kon aanvragen. Binnen een maand hebben de juristen bezwaar aangetekend en onderbouwd met argumenten vanuit o.g. Gedurende het proces laat Dynamiet Nederland met regelmaat weten welke stappen zij hebben ondernomen en hoelang het ongeveer gaat duren. De procedure is met goed gevolg afgerond. Ik kan eindelijk een hypotheek aanvragen en doorgaan met mijn leven.

+ Toon meer
  • Sliedrecht Datum: 20-7-2020
Ok

Ik ken jullie non niet

Dynamiet Nederland B.V.:

Wij kennen u ook niet. We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn via 079 -820 02 63 of klantenservice@dynamietnederland.nl.

Overigens is dit platform bedoeld voor mensen die we juist wel kennen. Dus mocht u in het vervolg een mededeling willen doen, dan verzoeken we u vriendelijk om een e-mail te sturen naar klantenservice@dynamietnederland.nl.

+ Toon meer Lees reactie