Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

Dynamiet scoort een 8.8 uit 1306 beoordelingen

  • Middelharnis Datum: 27-3-2020
Wat een super dienstverlening.

Ik werd altijd fijn te woord gestaan. Ik werd vaak op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn dossier. Ik heb zelf geen enkele keer hoeven bellen of mailen voor een update. Bovenal een zeer positieve uitkomst binnen 2 maanden.

  • Nederland Datum: 27-3-2020
Uitstekend

Ik heb me aangemeld bij dynamiet nederland snel geholpen en afgelost bedankt voor alles. Mvg Gokhan

  • Friesland Datum: 27-3-2020
Doel Snel Gehaald, BKR A234 Opgeschoond

In 2017 kwam ik er achter dat ik een BKR codering had, A234. De Rabobank had deze opgelegd in 2007 na ongeoorloofd rood staan. Ik heb een aantal jaren in het buitenland gewoond dus e.e.a. ging mis in de communicatie hier over. In 2017 wou ik een creditcard bij de zakelijke Rabo rekening openen, iets waar de Rabobank zelf een stokje voor stak, refererend naar deze BKR codering. Ik heb toen geprobeerd om er met de Rabobank zelf direct uit te komen. Ik opperde dat het verjaard was. Na veel heen en weer stonden ze er op dat ik de pak hem beet duizend Euro toch betaalde, ondanks verjaring en dat het door hen al afgeboekt was. Ik heb toen de naïeve fout gemaakt om dat maar te doen, denkende dat ik dan weer vooruit kon. Achteraf had ik beter meteen Dynamiet toen al in kunnen schakelen. Want bijna drie jaar later kwam een koopwoning en dus een hypotheek aan de orde. Bleek die A234 nog steeds actief ondanks dat het afbetaald was, met nog jaren aan 'straf uitzitten'. Toen voelde ik me dubbel genaaid door de Rabobank. Enerzijds omdat ze me een verjaard contract toch hebben laten betalen en anderzijds omdat ze niet duidelijk geïnformeerd hadden dat ik er dan nog steeds 5 jaar aan vast zat. Al met al een situatie waaruit bleek dat het geen nut had om direct bij de Rabobank BKR Desk nog eens lief te vragen of dit ook aangepast kon worden. Tijd voor juridische hulp dus. Dynamiet had voor een A234 wel wat meer tijd en dus geld nodig, zo'n €900. Vlak voor de coronacrisis gingen we los, binnen een week had ik het hele dossier compleet voor hun jurist en konden ze dus de Rabobank aanschrijven. Een reactie zou maximaal 4 weken duren. Intussen brak die pandemie uit dus ik vreesde een vertraging. Die kwam gelukkig niet. Ik kreeg zelfs na 3 weken (na aanschrijven Rabo, 4 weken na in de arm nemen van Dynamiet) al het heugelijke nieuws dat de Rabobank ons in het gelijk stelde en de BKR codering zou opschonen. 4 Dagen later was dat ook zo bij de BKR. Gelukt dus! Zeer tevreden hoe het ging.

+ Toon meer
  • Meerssen Datum: 26-3-2020
Professionele ervaring met dynamiet Nederland

Na 2 maanden is mijn onterechte bkr registratie door Dynamiet Nederland verwijderd. Wij zijn jullie heel erg dankbaar!

  • Z Datum: 17-3-2020
Snel, professioneel, klantvriendelijk, realistisch

Goed te bereiken, professioneel advies, klantvriendelijke benadering en realistische vooruitzichten. In mijn geval ontzettend snel 'opgelost'.

  • Hillegom Datum: 16-3-2020
ONGELOFELIJK MAAR ECHT VERWIJDERD BKR

Hallo
Ik wilde huis en lenen kopen maar door achterstand van telefoonrekening negatief bkr had ik door dynamit en beste medewerkers verwijderd .Ik ben heel erg dankbaar BEDANKT

  • Ijlst Datum: 13-3-2020
Goed

Eerst er goed overna gedacht om de stap te nemen om het te doen na goed nadenken toch de stap genomen en het is goed uitgepakt! Binnen 3 maanden was ik van mij bkr (SR) codering af. Goed email contact gehad kan het zeker aanraden om een adviesgesprek te doen!

  • Venlo Datum: 13-3-2020
BKR en een huis kopen? Vergeet het maar, of toch niet?

Door een (on)terechte BKR registratie is het in Nederland niet meer mogelijk om een huis te kopen. Ook al gaat het om een klein bedrag. Gelukkig kwam ik in contact met Dynamiet Nederland. Dankzij hun snelle en professionele handelen kunnen we eindelijk weer verder! Bedankt voor het goede werk!