Dynamiet scoort een 8.9 uit 1257 beoordelingen

Heeft u een negatieve registratie?

Wellicht kunnen we u daarvan afhelpen.

Direct hulp aanvragen
  • Houten Datum: 18-10-2019
Zeer tevreden

Vandaag contact gehad met dit bedrijf voor het verkrijgen van markclips ten behoeve van mijn verzameling. Aardig dat de clips naar mij door hen worden verzonden

  • Dieren Datum: 18-10-2019
Nog niet bekend

Nog geen ervaring met Dynamiet Nederland

  • Terneuzen Datum: 15-10-2019
Top ervaring

Na een eerdere poging om mijn BKR registratie kwijt te raken via een ander bedrijf kwam ik via een vriend in aanraking met Dynamiet. Na een eerste kennismaking gesprek, voelde het vertrouwd en kwamen hun beloofde afspraken goed na. Duidelijke mondelinge afspraken welke bevestigd werden via mail. Binnen de beloofde 4 weken was ik mijn BKR registratie kwijt en kon heel snel met mijn toekomst verder. Een top prestatie Dynamiet. Heel erg bedankt.

  • Roermond Datum: 6-10-2019
Zeer slecht.Beloven veel maar kunnen zeer weinig.

Vorig jaar augustus 2018 heb ik aan Dynamiet Nederland gevraagd of het in mijn geval mogelijk was om een BKR registratie met code H te verwijderen. Mijn casus voorgelegd en er werd mij verzekerd dat het verwijderen geen probleem zou zijn. Helaas was ik drie maanden later € 630,- armer en de registratie staat er nu nog steeds. Sowieso niet aan beginnen zonder rechtsbijstand. Dat zeggen ze niet bij de intake maar nadat je in zee bent gegaan met Dynamiet vragen ze daarnaar. Zeer onbetrouwbaar bedrijf en ik begrijp niet waar al die sterren vandaan komen. Mijn geval was,volgens Dynamiet,zeer eenvoudig. De schuld ,door werkverlies, aan de ING had ik twee jaar eerder afgelost. Verwijdering van de registratie kwam neer op een coulance verzoek aan de ING. Maakt u zich geen zorgen mijnheer uw geval is zeer duidelijk en dat gaan we voor u doen. Mooi niet dus :(

  • X Datum: 5-10-2019
Top bedrijf

Een open duidelijke communicatie. BKR was binnen paar weken verwijderd. Vera vd Vliet die mijn dossier behandelde dank voor je grote inzet.

  • Amsterdam Datum: 27-9-2019
Een zeer professioneel en snelle afwikkeling

Ben erg blij dat jullie mij zo goed en spoedig geholpen hebben.... Nu kan ik met een gerust hart een huis gaa kopen...

  • Haarlem Datum: 13-9-2019
Een uitstekende partij!

Transparante en eerlijke partij die er alles aan doet om je verder te helpen. Heldere en snelle communicatie. Ze weten wat er mogelijk is en wat je kansen op succes is. Daar mag je ze echt op vertrouwen!

  • Heemskerk Datum: 8-9-2019
Top gegaan

Door omstandigheden. Moest ik dit bedrijf inschakelen door dat ik een bkr met een 2je had. Na een goed gesprek te hebben gehad met een van de medewerkers en mijn verhaal goed uit kon leggen. Zijn ze aan de gang gegaan. Met als resultaat dat ik mijn droom huisje kan kopen. Top bedrijf