Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

Dynamiet scoort een 8.9 uit 1502 beoordelingen

Bekijk het verhaal van familie van der Meijden

Bekijk het verhaal van Suzan

  • Rotterdam Datum: 17-9-2021
Het kan echt!

Mijn ervaring met Dynamiet is uitstekend. Ik was sceptisch in het begin en heb met twijfel 1.320 euro overgemaakt (prijzen verschillen per zaak). Maar toen.. :-). Totaal zijn er 3 volledig terechte!! registraties verwijderd! Bij nummer 1 was ik verbaast, bij nummer 2 nog meer en toen uiteindelijk ook nummer 3 door de knieën ging wist ik niet hoe ik moest reageren van verbazing en blijdschap. Ik heb maanden in onzekerheid gezeten maar het was het allemaal waard. De eerste creditcard is al weer binnen na 1 week en de hypotheekofferte is onderweg.. :-). Het kan echt, al moet iedereen ook beseffen dat ze het niet met 100% zekerheid kunnen garanderen! Voor alle mensen die ook sceptisch zijn stel ik mij beschikbaar als referentie.. via drs. Vera v.d. Vliet van Dynamiet Nederland is het mogelijk direct met mij in contact te komen want deze firma verdient het om gesteund te worden in hun gevecht tegen het veel te machtige en invloedrijke BKR!!

+ Toon meer
  • Rotterdam Datum: 17-9-2021
Geweldig! Een oplossing voor iedereen die een negative BKR registratie heeft!

Ik was ten einde raad en deed een laatste wanhoopspoging om mijn onterechte registratie ongedaan te krijgen. Via Google kwam ik terecht bij de juristen van Dynamiet Nederland en ben na circa twee maanden van mijn registratie afgeholpen. Ik dank jullie vriendelijke en hoop dat jullie net zo als bij mij vele andere kunnen helpen om van deze ellende af te komen!

+ Toon meer
  • Utrecht Datum: 17-9-2021
zeer positief

Afgelopen april j.l. erachter gekomen dat er een negatieve registratie op mijn naam stond. (onterecht)
Hierdoor konden wij geen hypotheek krijgen en dus ook geen huis kopen.
in mei j.l. voor het eerst een intake gesprek gehad met Dynamiet Nederland. Ik werd gelijk zeer positief en professioneel te woord gestaan en werd mij alles duidelijk verteld.

Tussendoor goed contact gehad en werd gedurende het traject volledig op de hoogte gebracht van de stand van zaken.
Eind augustus j.l. kreeg ik te horen dat mijn registratie, waarvan deze nog 4 jaar zou duren, per direct is verwijderd met als resultaat dat wij nu eindelijk een huis kunnen kopen.

Bij deze raad ik een ieder, Dynamiet Nederland aan!

+ Toon meer
  • Landgraaf Datum: 10-9-2021
Super tevreden

Hartstikke bedankt, met jullie hulp is onze onterechte bkr registratie verwijderd

  • Zevenhoven Datum: 3-9-2021
Dynamiet doet wat ze beloven

Door een BKR registratie, ontstaan door scheidingsperikelen, gaf mijn hypotheekverstrekker aan dat ik door deze BKR registratie (tot medio 2023) de hypotheek ( nog steeds op beider naam) niet op mijn naam kon krijgen.

Wachten tot medio 2023 zou betekenen dat de woning verkocht zou moeten worden.
Ik heb vervolgens mijn case bij Dynamiet neergelegd tijdens een oriënterend gesprek, wat al direct een goed en vertrouwd gevoel gaf. Informatie was helder.
Na het toesturen van de door Dynamiet benodigde data duurde het exact één maand totdat de hypotheekverstrekker positief reageerde (case bestudeerd en BKR registratie wordt binnen enkele dagen verwijderd).
Dynamiet, (met name Burcu) nogmaals dank!

+ Toon meer
  • Katwijk Datum: 29-8-2021
Zeer goed geholpen de bkr registratie is verwijderd.

Wat ik zeer positief heb ervaren is dat jullie
contact bleven houden met ons over hoe de stand van zaken is. En de bkr registratie is verwijderd! Zonder jullie hadden we levenslang gehad

  • Poortugaal Datum: 23-8-2021
super !

sinds 2003 een bkr code, alles geprobeerd geen reactie . binnen 2 weken heeft dynamiet dit probleem opgelost !! top!

  • Zwaag Datum: 23-8-2021
Professioneel

Super tevreden over hun diensten. De proces liep heel professioneel. Ze zijn goed op de hoogte van van de mogelijkheden om evr registraties te verwijderen. Ik ben ze erg dankbaar. Nogmaals bedankt!!

Intakegesprek aanvragen Bellen