Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

Dynamiet scoort een 8.8 uit 1425 beoordelingen

  • Utrecht Datum: 25-2-2021
Outstanding service

Great service and really helpful staff. We were dealing with a very tight deadline and the responsiveness of Dynamiet was simply outstanding. I recommend this company to everyone with issues with BKR.

  • Zeewolde Datum: 24-2-2021
Evr registratie ingekort dankzij dynamiet

Ondanks mijn angst dat ik mijn geld kwijt zou zijn is het dynamiet nederland gelukt om mijn registratie in te korten van 8 jaar naar 4 jaar.

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste cliënt,

Dank voor uw review. Wij hebben u met plezier bijgestaan.

Graag lichten we uw beoordeling toe voor de lezers die het niet begrijpen.

Een EVR-registratie is geen BKR-registratie. Een EVR-registratie is een registratie in het incidentenregister en blijft normaal gesproken 8 jaar staan. De duur van de registratie hebben we weten in te korten naar 4 jaar.

+ Toon meer Lees reactie
  • Amstelveen Datum: 24-2-2021
Goed resultaat met de juiste aanpak

2 negatieve registraties zijn met behulp van Dynamiet opgelost. 1 melding ging vrij snel. De andere is tegen finale kwijting afgelost bij Unisolve. Nu kunnen wij onze dromen waar maken. Dank Pieter Buddenberg en Björn de Haan enorm voor hun inzet.

  • Amsterdam Datum: 24-2-2021
Top ervaring

In december 2020 begonnen met dynamiet, had 2 coderingen waardoor ik geen huis kon kopen .
Na 3 weken was mijn 1e codering weg en vorige week kreeg ik het bericht dat ook mijn 2e codering weg word gehaald !
Ik ben happy kan weer een huis kopen , tis wel een bedrag wat je moet betalen maar je krijgt waar voor je geld,ze doen echt hun best!!

+ Toon meer
  • Doetinchem Datum: 19-2-2021
Geweldig geholpen en prima mensen erg goed super mensen ga gewoon met ze in zee

Gewoon erg goed geholpen binnen 3 weken alles rond

  • Oegstgeest Datum: 5-2-2021
Succesvol resultaat binnen 1 maand

Onlangs heeft Dynamiet voor mij een negatieve BKR ‘A’ registratie met succes weten te verwijderen.

Hierdoor hebben ik en mijn partner weer meer perspectief en mogelijkheden w.o. het aangaan van een nieuwe gezamenlijke hypotheek voor een huis waar wij ons leven samen verder kunnen opbouwen.
De bemiddeling door met name Lisa is op professionele wijze uitgevoerd en ben haar daar ook zeer dankbaar voor. Geplaagd door enkele negatieve reviews heeft Dynamiet in ons geval weer bewezen wel degelijk waar te maken waar zij voor staan.

+ Toon meer
  • Hilversum Datum: 28-1-2021
Uitstekend

Mijn ervaring met dynamiet is uitstekend, Dynamiet is snel met handelen en creëer vanaf moment 1 een eerlijk beeld hoe een proces mogelijk kan verlopen. Ik had binnen 3 weken mijn negatieve BKR a codering verwijderd door een strakke eerlijke samenwerking met jurist Seher. Seher staat paraat en onderneemt direct actie! Dynamiet is zeker een grote aanrader voor iedereen om snel en accuraat in actie te komen.

+ Toon meer
  • Amsterdam Datum: 16-1-2021
Goede service

Mijn onterechte BKR is verwijderd, goede service.

Bekijk het verhaal van familie van der Meijden

Bekijk het verhaal van Suzan