Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

Dynamiet scoort een 8.8 uit 1490 beoordelingen

  • Almere Datum: 23-7-2021
Top

Onverwacht bleek dat ik een bkr registratie had. Dankzij Dynamiet kon ik toch mijn huis kopen.

Binnen 10 dagen was alles geregeld en is mijn bkr registratie eraf.
Goede service en snel geholpen

  • Bunschoten Datum: 19-7-2021
Door voor ons droomhuis

Mocht je een bkr registratie hebben die je in de weg zit met het verkrijgen van een lening dan zal ik je zeker aanraden om contact op te nemen met Dynamiet Nederland. Het kost je zeker geld maar wie wil er nou een goedkope advocaat wanneer het om zoiets belangrijks gaat als het verkrijgen van je droomhuis.

Nadat mijn vriendin en ik per toeval tegen ons droomhuis aanliep hebben wij hier direct serieus werk van gemaakt. Binnen no time hadden we een koopcontract getekend en waren wij dolgelukkig en klaar om aan onze toekomst samen te gaan beginnen. Echter na het aanvragen van de hypotheek kregen wij te horen dat de hypotheekverstrekker ons geen lening zou verstrekken omdat er een negatieve bkr registratie met codering 3 op mijn naam stond. Er bleek een codering op mijn naam te staan die stamde uit mijn ondernemerstijd. Van 2010 tot 2019 was ik een zelfstandig ondernemer maar omdat de zaken steeds slechter gingen heb ik besloten om zelf de stekker eruit te trekken voordat de problemen nog groter zouden worden. De schuld bij de Rabobank was dermate hoog dat ik een gedeelte ineens heb terugbetaald en dat de rest van de schuld is kwijtgescholden. Ik was zelf niet op de hoogte van de codering maar ik kan niet ontkennen dat deze terecht was.

Mijn vriendin en ik waren bang dat we ons droomhuis aan onze neuzen voorbij zou gaan en dat zou ook betekenen dat wij de komende drie jaar nog geen hypotheek zouden kunnen krijgen. Op zoek naar mogelijkheden kwam ik uit bij Dynamiet Nederland. Ik heb eerder gehoord dat het niet mogelijk is om bkr registraties te laten verwijderen dus was hier ook nog vrij sceptisch over. Omdat het koopcontract al getekend was en er dus enige haast was bij het rondkrijgen van de financiering heb ik toch besloten om direct een intakegesprek aan te vragen en te doen wat ik kan om de codering eraf te krijgen. Tijdens het intakegesprek werd mij verteld dat Dynamiet Nederland goede kansen zag om mijn bkr registratie te laten verwijd

+ Toon meer
  • Drachten Datum: 17-7-2021
Doeltreffend

Het kost je wel aardig wat maar dan krijg je er ook wat voor. Ze helpen je goed en zetten zich er zeker voor in om je bkr of dergelijke weg te halen.

  • Amsterdam Datum: 17-7-2021
Zo dankbaar.

Na jarenlange ellende van een onterechte, negatieve BKR registratie dankzij DYNAMIET eindelijk hier vanaf.

Had ik jullie maar eerder ingeschakeld.

Bedankt voor het doorzettingsvermogen gezien het niet makkelijk was! Het is gelukt, bedankt! Jelger van Hemert

  • Heerlen Datum: 8-7-2021
Zeer goed.

Ik had een bkr registratie van meer dan 10 jaar oud. binnen 2 maanden was alles opgelost. Goed geholpen, prima service, goed op de hoogte gehouden. Het kost wat. maar je hebt ook wat.

  • Bergen op zoom Datum: 8-7-2021
Super

Super goed geholpen door mevrouw burcu , ben er heel tevreden over bkr registratie is verwijderd ! Top werk geleverd .

  • Berkhout Datum: 5-7-2021
Goed geholpen

Ik had een bkr op me naam en kon daardoor niet me vakantie huisje kopen. En doordat die er nu af is lukt het wel. Goed geholpen en op de hoogte gehouden hoe het verloop ging

  • Sas van gent Datum: 3-7-2021
Zo blij

Goed geholpen, prima service, goed op de hoogte gehouden.
Zou het iedereen aanraden.

Bekijk het verhaal van familie van der Meijden

Bekijk het verhaal van Suzan

Intakegesprek aanvragen Bellen