Dynamiet scoort een 8.9 uit 1263 beoordelingen

Heeft u een negatieve registratie?

Wellicht kunnen we u daarvan afhelpen.

Direct hulp aanvragen
  • Urk Datum: 4-11-2019
Waardeloos veel beloven en nada waarmaken

Mij is toegezegd dat de negatieve codering verwijdert kon worden werd er zelfs nog op aangedrongen om Door te zetten 630 eurie naar de kloten en nog steeds codering trap hier niet in !!!!

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste relatie,

Tijdens het traject kwam de kredietverstrekker met nieuwe informatie aan. Destijds bent u namelijk voor de schuld (waar de registratie betrekking op heeft) veroordeeld door de rechtbank. Van deze informatie waren wij helaas niet op de hoogte. Door het vonnis kunnen wij de zaak helaas niet oplossen.

Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij tijdens de intake expliciet naar het bovenstaande.

+ Toon meer Lees reactie
  • Roosendaal Datum: 4-11-2019
Uitstekend geholpen en 2 coderingen verwijderd!

Mijn ervaring met Dynamiet is zeer goed en ben uitstekend geholpen.
Elke afspraak is 100% nagekomen en kan iedereen aanraden met een negatieve BKR melding om hier eens te informeren naar de mogelijkheden.

  • Den haag Datum: 1-11-2019
Toppers

Zij hebben mijn zaak met spoed behandeld en binnen 3 weken een goede resultaat. Terechte BKR registratie van de GKB is verwijderd.

Wij kunnen nu onze droomhuis gaan kopen, dankzij Dynamiet.

Jullie werkwijze is echt top:
- klantvriendelijkheid
- snelle reactie
- bereikbaar
- mijn zaak is gelijk op de zelfde dag, behandeld.
- zij doen uiterst hun best om de deadline te halen.

+ Toon meer
  • Nieuw-vennep Datum: 25-10-2019
Super vriendelijk

Ik had niet gedacht dat het mogelijk zou zijn om mijn bkr te laten verwijderen, ik had in het begin getwijfeld of ik dynamiet Nederland zou inschakelen. 
Ik ben super blij met dynamiet Nederland, super vriendelijke medewerkers. 
Ze verdienen allemaal echt een pluim en een dikke 10 voor de moeite en doorzettingsvermogen.
Dank jullie wel dynamiet Nederland.

+ Toon meer
  • Amsterdam Datum: 24-10-2019
Fantastisch

Een fantastisch bedrijf die er alles aan doet om je te helpen. Kundige mensen die je dossier behandelen. En als je het algemene nummer belt weten ze direct je dossier op te halen en weten ze de status van je dossier. In mijn geval heeft Dynamiet een rechtszaak aangespannen tegen de wederpartij en die hebben we gewonnen. En dit is geheel te danken aan de manier zoals Dynamiet zich in de zaak heeft verdiept. Ik ben ook binnen het hele traject volledig op de hoogte gehouden. En er was ook tijd om elkaar persoonlijk te leren kennen wat erg fijn is als je met dit soort soms emotionele situaties te maken hebt. Alleen maar positief over mijn contact met Dynamiet.

+ Toon meer
  • Rotterdam Datum: 24-10-2019
Klasse!!!

Binnen enkele weken van mijn BKR af. Codering stond niet in verhouding tot de besparingen die ik kon bereiken met een nieuwe hypotheek. Snel en adequaat geregeld. Grote klasse, Dynamiet!

  • Houten Datum: 18-10-2019
Zeer tevreden

Vandaag contact gehad met dit bedrijf voor het verkrijgen van markclips ten behoeve van mijn verzameling. Aardig dat de clips naar mij door hen worden verzonden

  • Dieren Datum: 18-10-2019
Nog niet bekend

Nog geen ervaring met Dynamiet Nederland