Dynamiet scoort een 8.8 uit 1281 beoordelingen

Heeft u een negatieve registratie?

Wellicht kunt ook u daarvan afkomen.

Direct hulp aanvragen
  • Veenendaal Datum: 17-1-2020
Goed en snel geholpen. Goede service

Een hele goede en snelle service.

  • Hengelo Datum: 17-1-2020
Twee standaard brieven geschreven.

Ze hebben twee standaard brieven geschreven die ik uiteindelijk zelf ook had kunnen schrijven. Hierna komen ze niets meer doen. Ik heb toen zelf contact opgenomen met de bank en mij is het wel gelukt. Met hetzelfde verhaal, alleen met iets meer geloof en energie kom je zelf verder dan deze ploeg.

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste relatie,

U stelt dat u zelf uw zaak heeft opgelost. Dat kunnen wij helaas niet begrijpen.

Het is alweer enige tijd terug dat wij uw zaak hadden behandeld. In het jaar 2016 zijn wij voor u aan de slag gegaan. Naar aanleiding van ons werk heeft de bank een tweetal 3-coderingen uit het systeem gehaald. De 2-coderingen bleven echter staan, omdat er nog een schuld open bleek te staan. Vervolgens hebben wij u voorzien van verdere advies. Vrijwel direct daarna had u zelf contact opgenomen met de bank en ging zij over tot het verwijderen van ook de 2-coderingen. Wij hebben er dan ook samen voor gezorgd dat uw zaak succesvol is opgelost.

Overigens werken wij niet met standaardbrieven, maar leveren wij van geval tot geval maatwerk. Iedere zaak is immers een unieke zaak.

+ Toon meer Lees reactie
  • Veghel Datum: 17-1-2020
Behulpzame vriendelijke medewerkers

Ik had een negatieve bkr registratie uit het jaar 2002 bij de rabobank waar ik pas okt 2018 achter kwam. Ik had zelf al meerdere malen contact gezocht met de rabobank en bkr want dit was natuurlijk allang verjaard en opgelost. Ik kwam bij de bkr niet verder stuurde mij naar de rabobank. Bij de rabobank geen antwoorden ontvangen.

Vervolgens dynamiet nederland ingeschakeld. Ik ben netjes te woord gestaan goed geinformeerd over de kosten. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Het is niet goedkoop. Maar het eindresultaat bkr registratie wordt verwijdert. Ik ben een tevreden en blije klant van dynamiet.

+ Toon meer
  • De wit Datum: 30-12-2019
Zeer tevreden

Boven verwachting, erg snel gehandeld binnen enkele weken bkr registratie verwijderd. Chapeau Dynamiet

  • Eindhoven Datum: 30-12-2019
Dynamiet heeft mij super goed geholpen.

Ik had een bkr registratie van ABN AMRO
Bank waar ik van af wilde ivm afsluiten van een hypotheek. Ze hebben mij goed geholpen om van die registratie af te zijn met succes! Ze houden je ook goed op de hoogte van hoe en wat.

  • Geleen Datum: 30-12-2019
Top

Duidelijke communicatie, heldere afspraken en een uitstekende resultaat in korte tijd.
Dankjewel Dynamiet.

  • Ede Datum: 24-12-2019
Misleidend en komt geen steek verder

Vier maanden langer financieel kaler en weinig tot geen resultaat opgeleverd. Ik ben er klaarblijkelijk ingetrapt in de mooie beloftes. Het was natuurlijk ook te mooi om waar te zijn. Ook duurde het lang voor mijn gevoel er aan de zaak gewerkt werd. Mooier zou zijn als Dynamiet Nederland vanuit een basishouding zou werken: no cure no pay. Dit schept vertrouwen en transparantie. Het is al ellendig genoeg, dat je negatief geregistreerd staat bij bkr, door toedoen van het handelen van de ander en vervolgens financieel en emotioneel verder wordt kaalgeplukt. Met mooie beloftes en geen steek verder bent gekomen.

Dynamiet Nederland B.V.:

Beste relatie,

Uw reactie kunnen wij helaas niet begrijpen.

Uw zaak hebben wij ruim 3 jaar geleden behandeld. Destijds is met u besproken dat uw zaak zeer lastig is op te lossen. Desondanks wilde u dat wij voor u aan de slag zouden gaan.

We hebben slechts de vooraf besproken kosten bij u in rekening gebracht. Daarnaast hebben we uw zaak (gezien de complexiteit) regelmatig laten behandelen door twee juristen. De kosten van deze tweede jurist hebben wij achterwege gelaten. We begrijpen dan ook niet waarom u zegt dat wij u financieel hebben kaalgeplukt.

Tot slot hebben wij begin 2017 onze bevindingen per brief naar u verstuurd. U heeft ons toen niet laten weten dat u ontevreden bent. U had gerust contact kunnen opnemen. We hadden dan graag met u gekeken naar de situatie.

Mocht u behoefte hebben aan gesprek, dan staan wij u alsnog graag te woord. U kunt ons bereiken op 079 - 820 02 63 (keuze 2).

+ Toon meer Lees reactie
  • Schalkwijk Datum: 23-12-2019
Topklasse

Zeer accuraat bellen altijd terug binnen gestelde tijd

Mijn zaak gedaan met Vera vd Vliet zeer vakkundig
Chaupeau!