Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

Dynamiet scoort een 8.8 uit 1462 beoordelingen

  • Purmerend Datum: 10-5-2021
Positieve daadkrachtige hulpverlening

Na het eerste prettige gesprek voelde ik mij al een stuk lichter, mede door de duidelijke uitleg en begripvolle houding ten aanzien van mijn BKR registraties. Ook was het enorm sympathiek dat ik in meer dan 3 termijnen mocht betalen, anders was het voor mij niet haalbaar. Er werd vermeld dat de kans van slagen groot was en het is ook gelukt om de BKR registraties te verwijderen! Door de ervaring van mevrouw Vera van der Vliet en de correcte afhandeling van mijn kwestie.

Wij kunnen ons nu financieel weer vrij bewegen en onze hypotheek gunstiger omzetten.
Ik zal Dynamiet zeker aanraden!
Team Dynamiet en mevrouw Vera van der Vliet hartelijk dank!

Faouzi Bessaïs

+ Toon meer
  • Hilversum Datum: 8-5-2021
BKR-registratie

Dynamiet have a good team with professional experience! Thanks for help!

  • Biddinghuizen Datum: 7-5-2021
Super geholpen

Na een prettige telefonisch consult heeft Dynamiet Nederland mijn zaak in ontvangst genomen, waarbij hun zich echt hebben ingezet om mij te helpen met de onterechte bkr codering. Na een lange juridische procedure van 3 maanden kreeg ik eindelijk goed nieuws dat mijn zaak was opgelost “godzijdank” nu kan ik eindelijk een eigen woning krijgen. Nogmaals enorm bedankt voor jullie hulp “ jullie hebben voorkomen dat ik op straat zou komen te staan.

+ Toon meer
  • Nijmegen Datum: 30-4-2021
Behulpzaam, begripvol en professioneel

Ik ben goed geholpen door Dynamiet. In eerste instantie alleen informatie inwinnen over hoe het proces zal gaan verlopen. Hierop een duidelijke offerte toegestuurd gekregen.

Hierbij was ook een lijst met punten waaraan ik moest voldoen, als ik akkoord gaf. Zoals oa documenten aanleveren.

Als laatste stap heb ik een juriste toegewezen gekregen, Lisa.

In een mail duidelijk uitgeschreven welke informatie en documenten zij van mij nodig had om een brief te sturen richting ICS.

Na twee weken is de brief verstuurd. Ikzelf heb die twee weken nodig gehad om de informatie te verstrekken.

Vier werkdagen later kreeg ik bericht van ICS dat mijn BKR registratie binnen enkele werkdagen verwijderd zou zijn.

Ik ben zó opgelucht!

Eerst heb ik zelf met ICS gebeld, maar daar deden ze heel kleinerig richting mij. Via de juridische weg geven ze wel toe.

+ Toon meer
  • Zoetermeer Datum: 29-4-2021
Zeer professionele organisatie

Vanaf het begin (het intake gesprek) een zeer prettig contact gehad met Dynamiet. Ondanks de beperkingen van Corona verliep alles zeer naar wens. De professionele aanpak van Dynamiet heeft ervoor gezorgd dat de registraties bij BKR verdwenen zijn en wij weer verder kunnen met onze toekomst.

Heel prettig en veelvuldig contact gehad, alle stappen werden duidelijk uitgelegd en de terugkoppeling was ook zeer verzorgd.
Een echte aanrader!!

met vriendelijke groet

Hans

+ Toon meer
  • Amsterdam Datum: 29-4-2021
Super tevreden

Goede intake gesprek gehad . Daarna telefonisch contact gehad met jurist Mw. mr. B. Burcu. Alles stukken aangeleverd. En de binnen no time bericht van de bank .code A2 verwijderd, daarna nog eens een code A2 van ICS ook verwijderd. heb er geen woorden voor gewoon een super bedrijf.

  • Oost souburg Datum: 25-4-2021
Een dikke 10, klantvriendelijk, TOP service,

Mijn ervaring bij Dynamiet Nederland, altijd bereikbaar en super goed geholpen, komt afspraken na en zeer zeer goeie ervaring gehad tijdens de afhandeling voor het verwijderen van mijn BKR registratie, Mijn advies: het is echt de moeite waard om in contact te komen met Dynamiet Nederland en alles verliep volgens plan

Mijn motto : problemen met het BKR registratie, aarzel dan niet, pak je telefoon en ga naar Dynamiet Nederland, ze helpen je

+ Toon meer
  • Amsterdam Datum: 24-4-2021
NIET te bevatten!!

Wat een bijzondere organisatie!!! Wist niet het bestaan van Dynamiet, toevallig bij terecht gekomen via Google. Vanaf 1e contact tot aan verlossende antwoord heeft het 4 weken geduurd, wij zijn iig nog in, positieve, shock!!! BEDANKT!

Bekijk het verhaal van familie van der Meijden

Bekijk het verhaal van Suzan

Intakegesprek aanvragen Bellen