Wat zijn de resultaten?

Als cliënten volledige en juiste informatie verschaffen is de kans op succes minimaal 70 procent. Het overgrote deel van onze cliënten kan al na 8 weken weer een nieuw krediet afsluiten.

We beschikken over duizenden reacties van kredietverstrekkers die terechte registraties hebben verwijderd. Omdat wij de privacy van onze cliënten erg belangrijk vinden, kunnen we deze reacties niet openbaar maken. U bent natuurlijk wel van harte welkom bij ons op kantoor, zodat wij u een flink aantal voorbeelden kunnen laten zien (maak wel eerst een afspraak, zodat een medewerker direct voor u klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden).

Ook starten we geregeld rechtszaken tegen banken en kredietverstrekkers. Meestal schikt de tegenpartij al voor de zitting; dit houdt in dat de registratie alsnog wordt verwijderd, zonder dat een rechter hier uitspraak over hoeft te doen. Hieronder kunt u een aantal van onze uitspraken vinden. Voor meer uitspraken kunt u contact met ons opnemen.

vrijdag 27 november 2015

Het BKR start een rechtszaak tegen Dynamiet, maar verliest dit vervolgens. Volgens de rechtbank kunnen terechte registraties wel verwijderd worden.

donderdag 23 april 2015

Cliënt vroeg ICS om de rechtmatigheid van zijn registratie aan te tonen. De rechtbank veroordeelt ICS in de proceskosten, omdat zij verzuimt had om tijdig de gevraagde stukken aan te leveren.