Wat zijn de resultaten?

Inmiddels hebben we 9548 BKR-coderingen weten te verwijderen.

In de procedure om de negatieve registratie te verwijderen is het van groot belang dat wij werken met volledige en juiste informatie. De verantwoordelijkheid om deze informatie aan te leveren ligt bij de cliënt zelf. Indien wij op basis van volledige en juiste informatie een procedure voeren zijn de kansen op succes groot, zoals ook blijkt uit de cijfers. Zo laten de cijfers van het jaar 2016 zien dat het overgrote deel van de cliënten die wij hebben geholpen weer een nieuw krediet kon afsluiten.

Soms kan het gebeuren dat een kredietverstrekker en/of het Bureau krediet Registratie niet over wil gaan tot verwijdering van een registratie. In tegenstelling tot andere specialiste kantoren staat Dynamiet.nl erom bekend de stap naar de rechtbank te maken om het gelijk van haar cliënten te behalen. Recht hebben is namelijk niet altijd recht krijgen. 

Hieronder kunt u een aantal van onze uitspraken en schikkingen vinden. 

donderdag 28 september 2017

Cliënt heeft in 2012 een doorlopend krediet afgesloten voor een auto. Wegens een gemiste betaling is door PSA Financial Services (Peugot) een achterstandscodering op het krediet geplaatst. Hierdoor kan cliënt geen hypotheek afsluiten. De rechtbank is het hier niet mee eens en veroordeelt PSA Financial Services om de registratie te verwijderen.

woensdag 27 september 2017

Volksbank (voorheen SNS Bank) heeft cliënt in 2015 negatief geregistreerd met een A codering. Cliënt voldoet de achterstand in hetzelfde jaar en Volksbank plaatst hierna een H codering. Hierdoor zou de BKR-registratie tot september 2020 gemeld staan. Tot die tijd zou cliënt geen hypotheek verkrijgen, maar daar heeft de rechter een stokje voor gestoken.

dinsdag 22 augustus 2017

Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) heeft een tweede rechtszaak tegen een cliënt van Dynamiet Nederland geschikt. Zij durven het niet aan deze zaak voor de rechter uit te vechten. De registratie is alsnog direct verwijderd.

Vorige 1 2 Volgende