Wat zijn de resultaten?

Dynamiet.nl staat erom bekend om zaken te winnen. Indien nodig stappen we naar de rechtbank om het gelijk van onze cliënten te behalen. Recht hebben is namelijk niet altijd recht krijgen. 

  • Tussen januari 2012 en heden hebben we (zonder tussenkomst van de rechtbank) 15122 BKR-coderingen weten te verwijderen.
  • Van 1 januari 2018 t/m 18 juli 2018 hebben we 35 rechtszaken afgehandeld. Daarvan hebben we 28 zaken gewonnen. Het slagingspercentage is op basis hiervan precies 80%.
dinsdag 6 februari 2018

Voor de rechter staat vast dat er in het verleden sprake is geweest van een problematische schuldensituatie en dat de negatieve BKR-registratie terecht is gemeld. Daartegenover staat echter dat cliënt het WSNP-traject succesvol heeft doorlopen en dat aan haar een schone lei is verleend.

donderdag 28 september 2017

Cliënt heeft in 2012 een doorlopend krediet afgesloten voor een auto. Wegens een gemiste betaling is door PSA Financial Services (Peugot) een achterstandscodering op het krediet geplaatst. Hierdoor kan cliënt geen hypotheek afsluiten. De rechtbank is het hier niet mee eens en veroordeelt PSA Financial Services om de registratie te verwijderen.

woensdag 27 september 2017

Volksbank (voorheen SNS Bank) heeft cliënt in 2015 negatief geregistreerd met een A codering. Cliënt voldoet de achterstand in hetzelfde jaar en Volksbank plaatst hierna een H codering. Hierdoor zou de BKR-registratie tot september 2020 gemeld staan. Tot die tijd zou cliënt geen hypotheek verkrijgen, maar daar heeft de rechter een stokje voor gestoken.

Vorige 1 2 3 Volgende