mr. Burcu Temizisler

mr. Burcu Temizisler

Burcu heeft de master Ondernemingsrecht gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens en na haar studie heeft zij relevante werkervaring opgedaan in de juridische, commerciële en maatschappelijke wereld.

Gedurende haar intensieve stage bij een advocatenkantoor heeft ze onder meer gezien wat voor een impact een (echt)scheiding kan hebben op het leven van een persoon. Als bestuurslid van een rechtswinkel heeft ze tevens veel cliënten gehad die een juridisch probleem hadden met bijvoorbeeld de Belastingdienst. Deze cliënten heeft zij geholpen bij het vinden van de juiste juridische oplossing. Burcu merkt op dat bovengenoemde voorbeelden vaak gepaard gaan met een BKR-registratie. De oorzaak hiervan is dat negatieve gebeurtenissen in het leven veelal tot een financiële tegenslag leiden.

Burcu vindt daarom dat een BKR-registratie niet langer in stand mag blijven, indien er een goede reden is geweest voor een achterstand. Zij is van mening dat het systeem van het BKR niet is bedoeld voor mensen die hun schuld wel wilden aflossen, maar wegens omstandigheden de betalingen tijdelijk niet konden voldoen. Burcu luistert daarom graag naar uw verhaal en zet zich maximaal in om uw belang te behartigen. Zij vindt dat iedereen een tweede kans verdient.

Melissa van den Bos
Nurettin Kocak
Nadine Edelschaap
Marcel Boot
Michael de Zwart
Tine Notenboom
Mirjosa de Sanders
Menno de Boorder
Berry van Ockenburg
Deepak Thakoerdien
Jan Doeke Biesheuvel
Lisa van Gulik
Björn de Haan
Eva Hukshorn
Vera van der Vliet
Sharona Boedhai
Burcu Temizisler
Dhirin Alakhramsing
Intakegesprek aanvragen Bellen