Heeft u een BKR-codering?

Direct hulp aanvragen

U krijgt de laagste prijs garantie

Gegarandeerd de laagste prijs

Hoewel bij de keuze voor een kantoor de kwaliteit en service uiteraard voorop staan, begrijpen we dat ook de prijs een belangrijke rol speelt.

Hoe kunnen wij de laagste prijs bieden?

Dynamiet.nl is het eerste bedrijf in Nederland dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het verwijderen van alle soorten registraties. Van alle kantoren behandelt Dynamiet.nl het grootste aantal zaken per maand. Door onze processen zo efficiënt mogelijk te maken, kunnen wij onze cliënten zeer voordelig bedienen. Krijgt u desondanks voor uw zaak elders een aanbod voor een lagere prijs? Stuur ons de offerte, dan doen wij u een beter aanbod.

Voorwaarden laagste prijsgarantie

De Laagste Prijs Garantie geldt ten opzichte van kantoren die met succes rechtszaken over BKR registraties hebben gevoerd. Dit doen wij om de kwaliteit van de dienstverlening optimaal te houden én om te waarborgen dat u als consument een volwaardig en juridisch traject zult doorlopen.

De Laagste Prijs Garantie is van toepassing op een geheel minnelijk traject. Hieronder wordt in ieder geval verstaan: het intakegesprek, het opvragen van de dossiers bij de kredietverstrekkers, een onderzoek naar de documentatie, het indienen van de verzoeken tot verwijdering, het versturen van sommatieverzoeken en het onderhandelingsproces.